groot logo Chemelot

Zelf een afspraak maken

Wat als u zelf naar de Bedrijfsarts of Bedrijfsmaatschappelijk werker wilt?

Wilt u een afspraak met de Bedrijfsarts in het kader van arbeidsomstandigheden spreekuur neem contact op met de contactdesk door een email te sturen naar arbochemelot@arbounie.nl of bel via +31 (0)46 476 99 80.

Wilt u een afspraak met de Bedrijfsmaatschappelijk werker dan kunt u contact opnemen met de HR afdeling van uw bedrijf. Zij zorgen dat er contact met u wordt opgenomen voor het maken van een afspraak.

Wat als u een rijbewijskeuring wilt aanvragen?

Wilt u een rijbewijskeuring aanvragen neem contact op met de contactdesk door een email te sturen naar arbochemelot@arbounie.nl of bel via +31 (0)46 476 99 80.

Uw afspraak wijzigen of annuleren

Wilt u een afspraak met de bedrijfsarts of een andere specialist van Arbo Unie wijzigen of annuleren? Doe dit alstublieft zo snel mogelijk zodat onnodige vertraging wordt voorkomen. Overigens worden de kosten van last minute wijzigingen of annuleringen (48 uur of minder voor de afspraak) bij uw werkgever in rekening gebracht. U neemt contact met ons op via +31 (0)46 476 99 80.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee