gekeurd aan de slag

Elke functie stelt bepaalde mentale en fysieke eisen aan mensen. Je wilt daarom regelmatig onderzoeken of je medewerkers voldoen aan wat hun werk van hen vraagt.

Keuringen en periodieke medische onderzoeken hebben een tweeledig doel; het brengt de gezondheid van medewerkers in kaart én het op tijd signaleren van gezondheidsrisico's.

Arbo Unie helpt je met (beroeps)keuringen en preventief onderzoek te voldoen aan je verplichtingen. Je houdt zicht op de arbeidsrisico's en kunt de inzetbaarheid van je mensen optimaliseren.

Burgers’ Zoo Arnhem
  • Functiegerichte keuring

    Sommige beroepen vragen veel van medewerkers. Fysiek, mentaal, of allebei. Het zijn beroepen met een grote verantwoordelijkheid, want vaak gaat het niet alleen om de eigen veiligheid, maar ook om die van de omgeving.

    Denk aan de brandweer, de bouw en de scheepvaart. Branches waarin keuringen van levensbelang zijn. 

    Voor een kraanmachinist is het belangrijk dat hij goed kan zien, zodat hij gefocust zijn werk kan doen. Beroepsduikers moeten kunnen vertrouwen op longen, hart en bloedvaten. Arbo Unie heeft de juiste deskundigen in huis voor iedere keuring; van standaard beroepskeuringen tot zeer specialistische keuringen.

  • Medisch onderzoek
  • Rijbewijskeuring
Keuring voor particulieren

Maak direct een afspraak voor een rijbewijs-, duikers-, brandweer-, bodemsaneringskeuring of vaccinatie.


Meer informatie

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee