gekeurd aan de slag

Elke functie stelt bepaalde mentale en fysieke eisen aan mensen. Je wilt daarom regelmatig onderzoeken of je medewerkers voldoen aan wat hun werk van hen vraagt.

Keuringen en periodieke medische onderzoeken hebben een tweeledig doel; het brengt de gezondheid van medewerkers in kaart én het op tijd signaleren van gezondheidsrisico's.

Arbo Unie helpt je met (beroeps)keuringen en preventief onderzoek te voldoen aan je verplichtingen. Je houdt zicht op de arbeidsrisico's en kunt de inzetbaarheid van je mensen optimaliseren.

Burgers’ Zoo Arnhem

Health check

Om je medewerkers goed inzicht te geven in hun gezondheid en duurzaam inzetbaar te houden is het uitvoeren van een health check een goede investering. Zo bied je de werknemer de mogelijkheid om inzicht te krijgen in zijn lichamelijke gezondheid.

Persoonlijk gezondheidsrapport

De health check geeft de medewerker inzicht in de leefstijl, gezondheid en eventuele gezondheidsrisico’s. Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst en een medisch onderzoek.

In de health check worden het uithoudingsvermogen en de gezondheidsrisico’s onderzocht. Aanvullend wordt op basis van ECG inzicht gegeven in de hartfunctie door middel van een submaximale test. Dit wordt uitgevoerd onder begeleiding van een arts.

De medewerker ontvangt de resultaten en adviezen in een onderzoeksverslag. Hiermee kan de werknemer zelfstandig en gekeurd aan de slag.

Keuring voor particulieren

Maak direct een afspraak voor een rijbewijs-, duikers-, brandweer-, bodemsaneringskeuring of vaccinatie.


Meer informatie

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee