gekeurd aan de slag

Elke functie stelt bepaalde mentale en fysieke eisen aan mensen. Je wilt daarom regelmatig onderzoeken of je medewerkers voldoen aan wat hun werk van hen vraagt.

Keuringen en periodieke medische onderzoeken hebben een tweeledig doel; het brengt de gezondheid van medewerkers in kaart én het op tijd signaleren van gezondheidsrisico's.

Arbo Unie helpt je met (beroeps)keuringen en preventief onderzoek te voldoen aan je verplichtingen. Je houdt zicht op de arbeidsrisico's en kunt de inzetbaarheid van je mensen optimaliseren.

Burgers’ Zoo Arnhem
  • Functiegerichte keuring
  • Medisch onderzoek

    Nut hoeft niet altijd noodzakelijk te zijn. Soms is een medische check gewoon verstandig. Hoe gaat het met de vitaliteit op de werkvloer? Is iedereen gezond, of sluimeren er ergens risico’s? Met een medisch onderzoek bent je er in ieder geval altijd op tijd bij.

    Je kunt jouw medewerkers een preventief medisch onderzoek of een healthcheck aanbieden. Of zij er vervolgens gebruik van maken, dat is aan hen.

    In het ene geval worden de medewerkers onderzocht en kijken onze artsen of er een vervolgtraject nodig is. In het andere geval krijgen ze aan de hand van een vragenlijst inzicht in hun eigen vitaliteit en dat van de organisatie. Hoe eerder eventuele gezondheidsrisico’s boven tafel komen, hoe eerder we eraan bij kunnen dragen dat iedereen aan de slag blijft.

  • Rijbewijskeuring
Keuring voor particulieren

Maak direct een afspraak voor een rijbewijs-, duikers-, brandweer-, bodemsaneringskeuring of vaccinatie.


Meer informatie

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee