gekeurd aan de slag

Elke functie stelt bepaalde mentale en fysieke eisen aan mensen. Je wilt daarom regelmatig onderzoeken of je medewerkers voldoen aan wat hun werk van hen vraagt.

Keuringen en periodieke medische onderzoeken hebben een tweeledig doel; het brengt de gezondheid van medewerkers in kaart én het op tijd signaleren van gezondheidsrisico's.

Arbo Unie helpt je met (beroeps)keuringen en preventief onderzoek te voldoen aan je verplichtingen. Je houdt zicht op de arbeidsrisico's en kunt de inzetbaarheid van je mensen optimaliseren.

Burgers’ Zoo Arnhem
  • Functiegerichte keuring
  • Medisch onderzoek
  • Rijbewijskeuring

    Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoe gaan chauffeurs veilig de weg op? Voor chauffeurs in het personen- en beroepsgoederenvervoer is een periodieke medische keuring verplicht. Ook taxichauffeurs hebben voor het krijgen en verlengen van hun 'taxipas' iedere 5 jaar een medische keuring nodig.

    Alle weggebruikers die een rijbewijs C(E) of D(E) willen verlengen of aanvragen moeten verplicht medisch gekeurd worden. Alleen zo krijgen zij een Verklaring van geschiktheid van het CBR.

    De gespecialiseerde keuringsarts van Arbo Unie beoordeelt of de chauffeur aan de normen voldoet om zelfstandig en veilig een voertuig te besturen.

Keuring voor particulieren

Maak direct een afspraak voor een rijbewijs-, duikers-, brandweer-, bodemsaneringskeuring of vaccinatie.


Meer informatie

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee