gekeurd aan de slag

Elke functie stelt bepaalde mentale en fysieke eisen aan mensen. Je wilt daarom regelmatig onderzoeken of je medewerkers voldoen aan wat hun werk van hen vraagt.

Keuringen en periodieke medische onderzoeken hebben een tweeledig doel; het brengt de gezondheid van medewerkers in kaart én het op tijd signaleren van gezondheidsrisico's.

Arbo Unie helpt je met (beroeps)keuringen en preventief onderzoek te voldoen aan je verplichtingen. Je houdt zicht op de arbeidsrisico's en kunt de inzetbaarheid van je mensen optimaliseren.

Burgers’ Zoo Arnhem

Vaccinaties

Als werkgever wil je jouw werknemers zo optimaal mogeljik beschermen tegen mogelijke infecties.

Arbo Unie brengt samen met jou de situaties in kaart en geeft adviezen over onder andere persoonlijke beschermingsmiddelen en hygiënisch werken. In veel gevallen bieden deze middelen niet genoeg bescherming en is vaccinatie het enige adequate middel. Samen maken we een beleid om de risico’s in de toekomst te beperken. Arbo Unie helpt daarbij niet alleen met het opstellen van dit beleid, maar helpt ook deze adviezen te implementen. Daarnaast voeren we de vaccinatietrajecten ook uit.

Vaccinatieprojecten

  • Hepatitis A
  • Hepatitis B
  • DTP
  • Influenza
  • Individuele vaccinaties zoals Rabiës, BMR, Tyfus


Vragen of een verzoek om meer informatie kun je mailen naar  

Zo zorgen we er samen voor dat je medewerkers op de juiste manier worden beschermd tegen infectieziekten en dus veilig aan de slag blijven.

Keuring voor particulieren

Maak direct een afspraak voor een rijbewijs-, duikers-, brandweer-, bodemsaneringskeuring of vaccinatie.


Meer informatie

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee