gezond aan de slag

Wie gezond is, werkt met meer energie. En met meer plezier. Niet alleen prettig voor de werknemer, ook voor de werkgever. Aan die gezondheid kunnen ze allebei wat doen. De een bijvoorbeeld door gezond te eten en voldoende te bewegen. De ander door te zorgen voor een gezonde werkomgeving. Zo krijg je fitte medewerkers. In een fitte organisatie.

Saltomontessorischool de trinoom
  • Vitaliteit
  • Gezonde werkplek
  • Gezonde werkomgeving
  • Monitoren van gezondheidsrisico's

    Voorkomen is beter dan genezen. Of het nu gaat om de persoonlijke leefstijl of om risico’s in de werkomgeving, het is altijd beter om ze te vermijden.

    Een werknemer kan zelf bijdragen aan zijn gezondheid. De werkgever kan op de werkvloer maatregelen nemen om te voorkomen dat  gezondheidsrisico’s daar leiden tot verzuim of ziekte.

    Om risico’s te kunnen vermijden moet je eerst weten wat de risico’s zijn. Arbo Unie heeft de juiste middelen in huis om iedere werkomgeving te onderzoeken en te inventariseren. Of dat nu om een kantoor of een groot industrieel bedrijf gaat. Hetzelfde geldt voor de keuringen van je medewerkers. Hoe eerder we gezondheidsrisico’s in kaart brengen, hoe groter de kans dat je medewerkers gezond aan de slag blijven. Gewoon een kwestie van gezond verstand.

Polshoogte

banner polshoogte 224

 

Werknemers krijgen inzicht in
hun levensstijl en worden
uitgedaagd om 
hier aan te
werken.

Lees meer 

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee