gezond aan de slag

Wie gezond is, werkt met meer energie. En met meer plezier. Niet alleen prettig voor de werknemer, ook voor de werkgever. Aan die gezondheid kunnen ze allebei wat doen. De een bijvoorbeeld door gezond te eten en voldoende te bewegen. De ander door te zorgen voor een gezonde werkomgeving. Zo krijg je fitte medewerkers. In een fitte organisatie.

Saltomontessorischool de trinoom

Training tot ErgoCoach Beeldschermwerk

Wie weet binnen jouw organisatie hoe een werkplek optimaal in te stellen? Wie helpt jouw organisatie bij het voorkómen van lichamelijke klachten als gevolg van een verkeerde werkopstelling?
Het antwoord: je eigen ErgoCoach!

Deze ééndaagse training leidt op tot zelfstandig ErgoCoach

De ErgoCoach helpt jouw medewerkers bij het voorkómen van lichamelijke klachten als gevolg van een verkeerde werkplekopstelling. Hij herkent tijdig klachten en neemt doelgerichte, preventieve acties. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor vragen over het werken met beeldschermen en adviseert hij u bij de aanschaf van kantoormeubilair. Een van onze ervaren ergonomen leidt jouw medewerker op tot zelfstandig ErgoCoach.

Wat zijn de voordelen van de ErgoCoach?

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de training:

Voor wie

De training is bedoeld voor werknemers die de rol van ErgoCoach gaan vervullen of behoefte hebben aan een herhaling hiervan. Ook voor preventiemedewerkers die de eendaagse training Preventiemedewerker hebben gehad, is dit een geschikte verdieping.

Deelname

De training duurt een dag en wordt op diverse plaatsen in Nederland gegeven. Voor data en locaties in 2017, zie het aanmeldingsformulier ErgoCoach beeldschermwerk 2017. Tijdstip van alle trainingen: 9.00-16.30 uur.

Werken in kleine groepen levert het beste resultaat. Daarom bestaat een groep uit maximaal 10 deelnemers (minimaal aantal deelnemers is 6). Bij voldoende deelnemers is ook een in-company op aanvraag mogelijk. Syllabus, certificaat, koffie/thee, lunch zijn inbegrepen. Gratis parkeergelegenheid.

Enkele quotes van deelnemers: “duidelijke theoretische uitleg, die direct aan de praktijk wordt gekoppeld, praktische oefeningen, goede basis om mee aan de slag te gaan en training die ik zeker zou aanbevelen.”

Belangstelling

Meld je dan aan door het aanmeldingsformulier in te vullen en te versturen naar trainingen@arbounie.nl. Wij ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training.

Ben je op zoek naar een korte online training van het thema voor alle medewerkers? Kijk dan voor onze verkorte online cursus “Gezond en effectief werken met de computer” op www.arbounie.nl of mail naar trainingen@arbounie.nl

Polshoogte

banner polshoogte 224

 

Werknemers krijgen inzicht in
hun levensstijl en worden
uitgedaagd om 
hier aan te
werken.

Lees meer 

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee