gezond aan de slag

Wie gezond is, werkt met meer energie. En met meer plezier. Niet alleen prettig voor de werknemer, ook voor de werkgever. Aan die gezondheid kunnen ze allebei wat doen. De een bijvoorbeeld door gezond te eten en voldoende te bewegen. De ander door te zorgen voor een gezonde werkomgeving. Zo krijg je fitte medewerkers. In een fitte organisatie.

Saltomontessorischool de trinoom

Training ErgoCoach beeldschermwerk Upgrade

Als ErgoCoach weet je binnen jouw organisatie hoe een werkplek optimaal in te stellen? Waar loop je tegen aan en wat zijn de nieuwe ontwikkelingen bij beeldschermwerk?

Deze upgrade geeft een verdieping van je kennis als ErgoCoach

Er zijn vele nieuwe ontwikkelingen rond beeldschermwerk. Termen als ‘Het Nieuwe Werken’ en ‘beïnvloeden van sedentair gedrag’ (langdurig zitten) staan nu in de schijnwerpers. Wat is dan de rol van de ErgoCoach en wat kan deze betekenen in het nieuwe denken rond beeldschermwerkplekken. Een ervaren ergonoom van Arbo Unie leidt u door deze kennis en geeft praktische handvatten om de rol van de ErgoCoach te versterken. Daarnaast wil deze Upgrade ook een platform bieden om te leren van elkaar. Waar ben je in de afgelopen tijd tegen aangelopen en welke successen heb je geboekt of geleerd van de fouten die je gemaakt hebt. 

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de upgrade training:

Voor wie

De training is bedoeld voor werknemers die de rol van ErgoCoach vervullen. Het geeft een verdieping aan de bestaande rol binnen een organisatie.

Deelname

De training duurt een dagdeel en wordt op diverse plaatsen in Nederland gegeven. Voor data 2017 en locaties zie het aanmeldingsformulier ErgoCoach Upgrade 2017. Tijdstip van alle trainingen: 13.00 tot 16.30 uur.

Werken in kleine groepen levert het beste effect, Daarom bestaat een groep maximaal uit 10 deelnemers (minimaal aantal is 8 deelnemers). De prijs per deelnemer is op basis van open inschrijving € 242,50, excl. BTW. Bij voldoende deelname is ook een in-company op aanvraag mogelijk.

Syllabus, certificaat, koffie/thee zijn inbegrepen. Gratis parkeergelegenheid.

Enkele quotes van deelnemers: “goede, bruikbare informatie over het Nieuwe Werken, voldoende sparringsmogelijkheden en inbreng van eigen vraagstukken, je ontvangt informatie waar je verder mee kunt als aanvulling op de basiscursus.” 

Belangstelling

Meld je dan aan door het aanmeldingsformulier in te vullen en te versturen naar trainingen@arbounie.nl. Wij ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training.

Ben je op zoek naar een korte online training van het thema voor alle medewerkers?

Kijk dan voor onze verkorte online cursus ‘Gezond en effectief werken met de computer’ op www.arbounie.nl of mail naar

Polshoogte

banner polshoogte 224

 

Werknemers krijgen inzicht in
hun levensstijl en worden
uitgedaagd om 
hier aan te
werken.

Lees meer 

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee