gezond aan de slag

Wie gezond is, werkt met meer energie. En met meer plezier. Niet alleen prettig voor de werknemer, ook voor de werkgever. Aan die gezondheid kunnen ze allebei wat doen. De een bijvoorbeeld door gezond te eten en voldoende te bewegen. De ander door te zorgen voor een gezonde werkomgeving. Zo krijg je fitte medewerkers. In een fitte organisatie.

Saltomontessorischool de trinoom
  • Vitaliteit

    Lekker in je vel zitten. Thuis en op de werkvloer. Werken aan vitaliteit is voor iedereen anders. De een beweegt al voldoende, maar wil stoppen met roken. De ander vindt het moeilijk om werk en privé gescheiden te houden.

    Vitaliteit heeft vele gezichten. Medewerkers kunnen er zelf veel aan doen, maar het helpt als werkgevers het stimuleren. Arbo Unie helpt daarbij.

    Vitaliteit is een belangrijk element binnen het gebied van duurzame inzetbaarheid. We bieden workshops, gesprekken en coachingstrajecten. Maar we organiseren ook een compleet vitaliteitsevent, waar de medewerkers kennis maken met de leuke kanten van gezondheid. Uit ervaring weten we: alleen al daarvan krijgen medewerkers meer energie!

  • Gezonde werkplek
  • Gezonde werkomgeving
  • Monitoren van gezondheidsrisico's
Polshoogte

banner polshoogte 224

 

Werknemers krijgen inzicht in
hun levensstijl en worden
uitgedaagd om 
hier aan te
werken.

Lees meer 

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee