Offshorekeuring

Werkt jouw medewerker offshore op een booreiland of platform? Dan is hij / zij verplicht om iedere twee jaar een offshorekeuring te ondergaan.

Heeft jouw medewerker belangstelling voor een offshore keuring? Onze NOGEPA geregistreerde artsen staan in het hele land voor ze klaar. En een afspraak plan je snel en gemakkelijk via het online portaal Mijnafspraken. Is de optie van jouw keuze niet beschikbaar? Bel dan gerust met één van onze medewerkers. Dan zoeken we direct een geschikt alternatief. In Mijnafspraken kun je gemakkelijk via Ideal, Paypal of creditcard de keuring betalen.

Arbo Unie biedt, naast de standaard offshorekeuring, ook de keuring aan voor werknemers die in de offshore werken en een taak hebben bij reddingen en brandbestrijding. Dit is de offshorekeuring ERT (Emergency Response Team). Hierbij onderzoekt onze geregistreerde arts zowel de gezondheid als de conditie van jouw medewerker.

Wat houdt de offshore keuring in?

Tijdens de keuring doen we een aantal onderzoeken zoals een urineonderzoek, meten van de lengte, gewicht, BMI en bloeddruk. Ook doen we een onderzoek naar het gehoor- en gezichtsvermogen en een longfunctieonderzoek. Heeft uw medewerker een taak in een Emergency Response Team (ERT)? Dan doen we voor het meten van de conditie ook een maximale inspanningstest.

Wat neemt jouw medewerker mee naar de keuring?

Voorbereiding offshorekeuring met inspanningstest (offshore ERT)

Deelname aan deze keuring vereist dat je fit bent.

Heb je belangstelling voor een offshore keuring?

Onze NOGEPA geregistreerde artsen staan in het hele land voor je klaar. En een afspraak plan je snel en gemakkelijk via het online portaal Mijnafspraken. Is de optie van je keuze niet beschikbaar? Bel dan gerust met één van onze medewerkers. Dan zoeken we direct een geschikt alternatief. In Mijnafspraken kun je gemakkelijk via Ideal, Paypal of creditcard je keuring betalen.

Meteen een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button.


Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee