Rijbewijskeuring

Wil je een rijbewijs C (E) en D (E) aanvragen of verlengen voor jouw medewerkers? Dan is een medische keuring verplicht om te zorgen dat zij veilig de weg op gaan.

Onze geregistreerde artsen helpen je daar graag bij. Zij staan in het hele land voor je klaar. Een afspraak plan je snel en gemakkelijk via het online portaal Mijnafspraken. Is de optie van jouw keuze niet beschikbaar? Bel dan gerust met één van onze medewerkers. Dan zoeken we direct een geschikt alternatief. In Mijnafspraken kun je gemakkelijk via Ideal, Paypal of creditcard de keuring betalen.

Wat houdt de rijbewijskeuring in?

We stellen tijdens de keuring voor vast of er aandoeningen zijn die de veiligheid van het wegverkeer in gevaar brengen. Dit doen we aan de hand van de vragenlijst van het CBR, een lichamelijk onderzoek, beoordeling van het gezichtsvermogen en een urineonderzoek. De bevindingen leggen wij vast op de Eigen Verklaring voor het CBR. Deze krijgt jouw medewerker ingevuld en ondertekend door de arts mee terug. Jouw medewerker moet dit formulier binnen twee weken naar het CBR sturen in de bijgevoegde envelop. Hij / zij krijgt daarna van het CBR een verklaring medische geschiktheid.

Wat neem je mee naar de keuring?

Meteen een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee