Klantbijeenkomst Optimaal Werken

Optimaal Werken in de praktijk

Het werk zo vormgeven dat werkenden zich een leven lang veilig, gezond en productief kunnen inzetten. Dat is Optimaal Werken. In de praktijk blijkt het nog lang niet altijd mee te vallen om hier in je organisatie concreet vorm aan te geven. Hoe pak je het aan? Hoe verkrijg je draagvlak? En in hoeverre is het een verantwoordelijkheid van werknemers zelf?

Wij nodigen u uit om samen de stap te zetten naar Optimaal Werken in de praktijk. U krijgt inzichten en handvatten waarmee u aan de slag kunt in uw organisatie. Met een praktijkcase ervaart u hoe zij hier invulling aan geven. En niet onbelangrijk: wat dat oplevert.

Programma

Op 2 oktober aanstaande bent u om 14.30 uur van harte welkom op onze Arbo Unie vestiging Haarlem, Diakenhuisweg 25. De bijeenkomst start om 15.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Een introducé is daarnaast ook van harte welkom.

Gelijk aanmelden

U kunt u opgeven via hier aanmelden onder vermelding van:

  • Naam bedrijf
  • Namen en functies deelnemers (max. 2 per organisatie)
  • E-mailadres van deelnemers


U kunt u aanmelden tot maandag 22 september 2014. Uiterlijk een week voor aanvang ontvangt u de definitieve bevestiging met een routebeschrijving.

Wij delen graag onze kennis met u, dus deelname aan deze praktijksessie over Optimaal Werken is kosteloos.

Direct aanmelden

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee