Offshorekeuring

Werk je offshore op een booreiland of platform? Dan ben je verplicht om iedere twee jaar een offshorekeuring te ondergaan. Arbo Unie biedt, naast de standaard offshorekeuring, ook de keuring aan voor werknemers die in de offshore werken en een taak hebben bij reddingen en brandbestrijding. Dit is de offshorekeuring ERT (Emergency Response Team). HIerbij onderzoekt onze geregistreerde arts zowel je gezondheid als je conditie.

Wat houdt de offshore keuring in?

Tijdens de keuring doen we een aantal onderzoeken zoals een urineonderzoek, meten van je lengte, gewicht, BMI en bloeddruk. Ook doen we een onderzoek naar je gehoor- en gezichtsvermogen en een longfunctieonderzoek. Heb je een taak in een Emergency Response Team (ERT)? Dan doen we voor het meten van je conditie ook een maximale inspanningstest.

Wat neem je mee naar de keuring?

Voorbereiding offshorekeuring met inspanningstest (offshore ERT)

Deelname aan deze keuring vereist dat je fit bent.

Heb je belangstelling voor een offshore keuring?

Onze NOGEPA geregistreerde artsen staan in het hele land voor je klaar. En een afspraak plan je snel en gemakkelijk via het online portaal Mijnafspraken. Is de optie van je keuze niet beschikbaar? Bel dan gerust met één van onze medewerkers. Dan zoeken we direct een geschikt alternatief. In Mijnafspraken kun je gemakkelijk via Ideal, Paypal of creditcard je keuring betalen.

Meteen een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee