Taxikeuring (chauffeurspas)

Ben je taxichauffeur van beroep? Dan beschik je verplicht over een chauffeurspas. Deze pas is vijf jaar geldig. Wil je een chauffeurspas aanvragen of verlengen? Dan is een medische keuring noodzakelijk. Bij Arbo Unie is dat zo geregeld. Onze geregistreerde artsen staan in het hele land voor je klaar.

En een afspraak plan je snel en gemakkelijk via het online portaal Mijnafspraken. Is de optie van je keuze niet beschikbaar? Bel dan gerust met één van onze medewerkers. Dan zoeken we direct een geschikt alternatief. In Mijnafspraken kun je gemakkelijk via Ideal, Paypal of creditcard je keuring betalen.

Wat houdt de Taxikeuring (chauffeurspas) in?

Iedere taxichauffeur moet een taxipas bezitten. Deze is vijf jaar geldig. Om in aanmerking te komen voor een taxipas dien je naast het vakbekwaamheidsdiploma nog twee documenten te hebben: een Verklaring Omtrent het Gedrag en een Geneeskundige Verklaring Taxi. Om de Geneeskundige Verklaring Taxi (KIWA) te krijgen moet je je medisch laten keuren. De ingevulde vragenlijst en geneeskundige verklaring neem je mee naar de keuring.

Wat neem je mee naar de keuring?

Meteen een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee