Carien Kleibeuker opent hoofdvestiging Mkbasics.nl

Publicatiedatum: 08 april 2014 16:38
Olympische medaille winnares Carien Kleibeuker opende op 7 april het nieuwe onderkomen van mkbasics.nl, de arbodienst voor ondernemend Nederland en dochter van Arbo Unie. Het kantoor in Rotterdam, gevestigd in de Erasmusstaete aan de Max Euwelaan 72, is het hoofdkantoor van mkbasics.nl. Op ruim 50 locaties in Nederland is mkbasics.nl landelijk actief voor ruim 8.000 ondernemers. Voorheen was het hoofdkantoor van mkbasics.nl gevestigd in Delft.

opening mkbasics RotterdamCarien Kleibeuker won op de recente spelen in Sotsi brons op de 5km schaatsen bij de dames.
Carien is 36 jaar, moeder van dochter Annemijn, fysiotherapeute en daarnaast topsportster. Het geheim van de vitale “oudere topsportser” zit volgens Carien in de planning en de flexibiliteit daarbinnen.

Vitale mensen presteren beter. De productiviteit van organisaties met vitale mensen ligt substantieel hoger. Mocht het zo zijn dat medewerkers toch uitvallen dan beperkt mkbasics.nl de schadelast zoveel mogelijk. Heldere adviezen, adequate interventies en het benutten van alle financieringsmogelijkheden kenmerken de werkwijze van mkbasics.nl. Na twee jaar ziekte houdt de begeleiding niet op. Ook voor medewerkers in de nieuwe Ziektewet en WIA (WGA) is er een actief protocol. Mkbasics.nl zorgt ervoor dat u grip houdt op uw geldstromen.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee