Klantbijeenkomst Modernisering Ziektewet

Publicatiedatum: 24 mei 2013 11:15
Donderdag 13 juni organiseert Arbo Unie weer een klantbijeenkomst over de impact van de Modernisering van de Ziektewet. Vanaf 13:00 uur ben je van harte welkom bij De Scheg, Piet van Donkplein 1 in Deventer.

 

Laat je informeren

Op 2 oktober 2012 heeft de Eerste Kamer ingestemd met de modernisering van de Ziektewet. Voor werkgevers en werknemers is deze wijziging pas vanaf 1 januari 2014 voelbaar. De premie die de werkgever moet gaan betalen, is afhankelijk van het aantal werknemers die via uw organisatie instromen in de ziektewet. Iedereen die vanaf 1 januari 2012 ziek  uit dienst gaat, zie je vanaf 2014 terug in de gedifferentieerde ziektewetpremie. Werkgevers kunnen nu al maatregelen nemen om de financiële gevolgen voor de organisatie te beperken.

 

Programma

Tijdens de bijeenkomst geeft Herwin Schrijver, specialist in sociale wetgeving, verzekeringen en verzuimmanagement, op heldere en inspirerende manier inzicht in de maatregelen die je kunt nemen om de financiële gevolgen van de nieuwe wetgeving te beperken. Daarnaast delen arbeidsdeskundigen van Arbo Unie hun kennis tijdens twee workshops en voorzien je van gericht advies.


Interesse?

Meld je aan via (link naar klantenservice.arnhem@arbounie.nl) met vermelding van: organisatie, naam deelnemer(s) en functie(s) (max 2 per organisatie), e-mail en telefoonnummer.

 

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee