Meld je aan voor het klantontbijt in Nijmegen, Arnhem, Eindhoven

Publicatiedatum: 30 oktober 2012 16:50
Arbo Unie organiseert op maandag 5 november, dinsdag 6 november, dinsdag 13 november, donderdag 15 november a.s. een ontbijtsessie voor haar klanten uit de regio’s Nijmegen, Zuid Limburg, Arnhem en Eindhoven.

U bent van harte uitgenodigd. Neemt u gerust iemand uit uw netwerk mee.

Vanaf 8.15 uur ontvangen wij U graag in op onze vestigingen Nijmegen, Zuid-Limburg (locatie nog nader te bepalen), Arnhem en Eindhoven met een heerlijk ontbijt. Om 8.30 uur start het programma waarin organisaties en professionals van Arbo Unie gezamenlijk met U ervaringen delen over

De kracht van communicatie bij duurzame inzetbaarheid

Er worden in organisaties regelmatig verschillende typen onderzoeken uitgevoerd die erop gericht zijn de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te bevorderen. Denk daarbij aan risico-inventarisaties, preventief medische onderzoeken, medewerkerstevredenheidsonderzoeken, enz. Echter, het belang van de dialoog van uw organisatie/leidinggevenden die vervolgens over deze thematiek gevoerd moet worden, blijft vaak onderbelicht. Terwijl daar vaak de kracht zit van de verandering voor uw organisatie.

Daar willen we het met u over hebben!!!

Wat levert deze ochtend u op?

U krijgt inzicht in wat nodig is om dit gesprek op gang te brengen en hoe u dit als organisatie/leidinggevende dan concreet aan kunt pakken. Welke rol hebben de betrokken partijen (leidinggevenden, medewerkers en arbodienst) in zo’n (veranderings)proces en hoe implementeer en borg je het vervolgens in de organisatie?

Om half 11 ronden we af en kunt u naar wij hopen, op een geïnspireerde wijze weer aan de slag met het werken aan de duurzame inzetbaarheid binnen uw eigen organisatie.

Deze bijeenkomst bieden wij u geheel kosteloos aan. Interesse? Dan kunt u een mail sturen aan monique.sjardijn@arbounie.nl met daarin:

  • uw volledige naam
  • het bedrijf waarvoor u werkzaam bent
  • eventueel de naam en het mailadres van uw introducé
  • de datum van uw keuze


Uiterlijk een week voor aanvang van de bijeenkomst ontvangt u van ons de definitieve bevestiging met een routebeschrijving.

Namens de klantenteams van Arbo Unie,

Graag tot ziens op 5 november in Nijmegen, op 6 november in Zuid-Limburg, op 13 november in Arnhem of op 15 november in Eindhoven.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee