Neem jij initiatief op het werk

Publicatiedatum: 18 oktober 2013 08:49
Goed, gemotiveerd en gezond werken tot aan je pensioen is belangrijk. Maar hoe doe je dat? Minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid lanceert de website “Neem jij initiatief op je werk”. Op deze website – een onderdeel van de campagne “Duurzame Inzetbaarheid” - staan tips en adviezen om kansen te pakken en initiatief te nemen om de mogelijkheden op de arbeidsmarkt te vergroten.

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid wil met het project werknemers stimuleren te investeren in hun eigen duurzame inzetbaarheid. Zo blijven werknemers flexibel inzetbaar bij verschillende bedrijven, zijn ze gemotiveerd en gezond. Zeker in tijden waarin zelfs vaste banen onder druk staan, is het voor elke werknemer belangrijk om een goed, gezond en aantrekkelijk profiel te hebben én te houden. Op de website kunnen werknemers zichzelf testen, staan praktisch tips en worden de ervaringen van andere werknemers gedeeld.

http://werknemers.duurzameinzetbaarheid.nl/kansen-benutten

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee