Nieuwe ziektewet; samen aan de slag

Publicatiedatum: 17 september 2013 09:42
Op 10 en 23 oktober verzorgen wij een klantendag om onze kennis rondom deze "modernisering ziektewet" graag met u te delen. U kunt nu al maatregelen nemen om de financiële gevolgen voor uw organisatie te beperken.

Op 2 oktober 2012 heeft de Eerste Kamer ingestemd met de modernisering van de Ziektewet. Voor werkgevers en werknemers is deze wijziging pas vanaf 1 januari 2014 voelbaar. De premie die u als werkgever moet gaan betalen, is afhankelijk van het aantal werknemers die via uw organisatie instromen in de ziektewet. Iedereen die vanaf 1 januari 2012 ziek bij u uit dienst gaat, ziet u vanaf 2014 terug in de gedifferentieerde ziektewetpremie. Vanaf 2016 komen daar nog eens de WGA-lasten bij voor tijdelijke contracten en oproepkrachten.

U kunt nu al maatregelen nemen om de financiële gevolgen voor uw organisatie te beperken.

De arbeidsdeskundigen van Arbo Unie willen hun kennis rondom deze “modernisering ziektewet” graag met u delen en u van advies voorzien.

Wij nodigen u van harte uit op:  

donderdag 10 oktober Anderlechtstraat 17 te Eindhoven of

woensdag 23 oktober Boven de Wolfskuil 3 te Roermond (Herten)

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee