Twentse organisaties tekenen raamovereenkomst met Arbo Unie

Publicatiedatum: 24 maart 2015 11:30
Op 23 maart tekenden 17 Twentse organisaties de raamovereenkomst met Arbo Unie voor de bedrijfsartsdienstverlening. Het is uniek in Nederland dat zoveel partijen samen optrekken bij een aanbesteding als deze.

Bij 17 Twentse organisaties ( Almelo, Borne, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Noaberkracht Dinkelland Tubbergen, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Twenterand, Wierden, het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente (GBT), Regio Twente, Stadsbank Oost-Nederland (SON) en Veiligheidsregio Twente) zijn 6.500 medewerkers werkzaam.

Deze organisaties hebben gekozen voor een eigen regiemodel. Dit betekent dat ze het verzuimbeleid voor een groot deel binnen de eigen organisatie kunnen uitvoeren. Uitzondering hierop zijn de bedrijfsartsdiensten. Arbo Unie kwam als dienstverlener in de bedrijfsgezondheidszorg als beste uit de bus op basis van prijs/kwaliteitsverhouding en presentatie.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee