UWV Lijsten

Publicatiedatum: 09 oktober 2013 19:10

Heeft u (ex-)werknemers aan wie het UWV in 2012 een Ziektewet-flex-uitkering heeft toegekend? Dan heeft u van het UWV ongetwijfeld een overzicht van deze uitkeringen ontvangen of gaat u deze nog ontvangen.

Veel werkgevers informeren bij ons hoe zij hier mee om moeten gaan. Ons advies:

-  Controleer grondig of de BSN-nummers in de brief kloppen. Het kan voorkomen dat er personen op de lijst staan die niet bij u in dienst zijn (geweest).

-  Teken bezwaar aan als u twijfelt aan de arbeidsongeschiktheid of de duur daarvan, of als een persoon niet bij u bekend is. U kunt een daarin gespecialiseerde bedrijfsarts van Arbo Unie machtigen voor de medische onderbouwing van het bezwaar. De eigen bedrijfsarts machtigen is overigens niet toegestaan als deze de ex-werknemer begeleid heeft. Onze klantenservice kan u hier meer over informeren.

- Neem contact op met het UWV als u geen lijst heeft ontvangen, maar wel (ex-)werknemers heeft aan wie in 2012 een Ziektewet-flex-uitkering is toegekend. Het UWV stuurt u aan het einde van dit jaar overigens ook een WGA-overzicht.

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee