optimaal aan de slag

De meeste mensen zijn van nature bereid om er ‘iets van te maken’. Of je nu een bouwvakker bent, een grafisch ontwerper of een belastingconsulent, aan het einde van de dag wil je het gevoel hebben dat je iets nuttigs gedaan hebt.

Om ‘er iets van te maken’ is geen instantie nodig die je dat leert. Hoogstens een partij die mensen ondersteunt bij die aangeboren eigenschap.

Werknemers inspireren, laten groeien, hun betrokkenheid vergroten - dat is vooral van belang wanneer ze daarmee hun mogelijkheden zo optimaal mogelijk benutten.

Havenbedrijf Rotterdam
  • Gedrag en cultuur

    Veiligheid in een bedrijf organiseren is één ding. Ervoor zorgen dat medewerkers zich ook veilig vóélen is minstens zo belangrijk. Als werkgever heb je wellicht voor de technische veiligheid gezorgd. Werknemers weten wat er waar kan gebeuren en wat ze dan moeten doen. Toch leidt dat niet altijd tot een gevoel van veiligheid.

    Wat gebeurt er als werknemers veiligheid niet als zodanig ervaren? Als ze zich bijvoorbeeld door sociaal ongewenst gedrag niet veilig voelen?

    Bij Arbo Unie kunnen we werkgever en werknemer helpen om het gevoel van veiligheid te optimaliseren. Dit doen we door verbeteringen aan te brengen waar dit nodig is. Zo voelt geen medewerker zich vanuit de sociale veiligheid belemmerd om te gaan werken. Het gevoel van veiligheid is immers minstens net zo belangrijk als de praktische veiligheid zelf.

  • Inzetbaarheidsonderzoek
  • Inzetbaarheidstrainingen
  • Vitaliteit
Voorkom pesten op het werk

infographic pesten

 

Pesten op het werk komt vaker voor dan je denkt.
Tijd om er iets aan te doen.

Lees hier onze tips

Polshoogte

banner polshoogte 224


Werknemers krijgen inzicht in
hun 
levensstijl en worden
uitgedaagd om
hier aan te
werken.

Lees meer

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee