optimaal aan de slag

De meeste mensen zijn van nature bereid om er ‘iets van te maken’. Of je nu een bouwvakker bent, een grafisch ontwerper of een belastingconsulent, aan het einde van de dag wil je het gevoel hebben dat je iets nuttigs gedaan hebt.

Om ‘er iets van te maken’ is geen instantie nodig die je dat leert. Hoogstens een partij die mensen ondersteunt bij die aangeboren eigenschap.

Werknemers inspireren, laten groeien, hun betrokkenheid vergroten - dat is vooral van belang wanneer ze daarmee hun mogelijkheden zo optimaal mogelijk benutten.

Havenbedrijf Rotterdam
  • Gedrag en cultuur
  • Inzetbaarheidsonderzoek

    Als werkgever wil je de medewerkers optimaal inzetbaar hebben en houden. Door middel van onderzoek helpt Arbo Unie om de inzetbaarheid te inventariseren en te optimaliseren.

    "De kwaliteit van je medewerkers gaat een steeds grotere rol spelen.En daarmee wordt hun duurzame inzetbaarheid steeds belangrijker."

    Met onze geïntegreerde aanpak kijken we naar het geheel van de verschillende aspecten die bij het werk een rol spelen. Zo kunnen we elke organisatie helpen om duurzame inzetbaarheid te integreren in een structureel beleid.

  • Inzetbaarheidstrainingen
  • Vitaliteit
Voorkom pesten op het werk

infographic pesten

 

Pesten op het werk komt vaker voor dan je denkt.
Tijd om er iets aan te doen.

Lees hier onze tips

Polshoogte

banner polshoogte 224


Werknemers krijgen inzicht in
hun 
levensstijl en worden
uitgedaagd om
hier aan te
werken.

Lees meer

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee