optimaal aan de slag

De meeste mensen zijn van nature bereid om er ‘iets van te maken’. Of je nu een bouwvakker bent, een grafisch ontwerper of een belastingconsulent, aan het einde van de dag wil je het gevoel hebben dat je iets nuttigs gedaan hebt.

Om ‘er iets van te maken’ is geen instantie nodig die je dat leert. Hoogstens een partij die mensen ondersteunt bij die aangeboren eigenschap.

Werknemers inspireren, laten groeien, hun betrokkenheid vergroten - dat is vooral van belang wanneer ze daarmee hun mogelijkheden zo optimaal mogelijk benutten.

Havenbedrijf Rotterdam
  • Gedrag en cultuur
  • Inzetbaarheidsonderzoek
  • Inzetbaarheidstrainingen

    Hoe krijg je medewerkers optimaal aan de slag? Om de duurzame inzetbaarheid tot een succes te maken is het niet alleen van belang dat medewerkers in beweging komen, ook leidinggevende en management moet aan de slag!

    Inzetbaarheid is geen papieren gegeven. Als het doel bepaald is, is het belangrijk dat je daar naar toe werkt.

    Iedereen kan zelf een bijdrage leveren aan duurzame inzetbaarheid. Met workshops en trainingen helpt Arbo Unie om meer uit het werk te halen. Dat kan door middel van een training zijn of juist een creatieve en inspirerende workshop waarbij medewerkers op een ongedwongen manier werken aan hun duurzame inzetbaarheid.

  • Vitaliteit
Voorkom pesten op het werk

infographic pesten

 

Pesten op het werk komt vaker voor dan je denkt.
Tijd om er iets aan te doen.

Lees hier onze tips

Polshoogte

banner polshoogte 224


Werknemers krijgen inzicht in
hun 
levensstijl en worden
uitgedaagd om
hier aan te
werken.

Lees meer

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee