optimaal aan de slag

De meeste mensen zijn van nature bereid om er ‘iets van te maken’. Of je nu een bouwvakker bent, een grafisch ontwerper of een belastingconsulent, aan het einde van de dag wil je het gevoel hebben dat je iets nuttigs gedaan hebt.

Om ‘er iets van te maken’ is geen instantie nodig die je dat leert. Hoogstens een partij die mensen ondersteunt bij die aangeboren eigenschap.

Werknemers inspireren, laten groeien, hun betrokkenheid vergroten - dat is vooral van belang wanneer ze daarmee hun mogelijkheden zo optimaal mogelijk benutten.

Havenbedrijf Rotterdam

Polshoogte

We weten dat mensen die goed slapen en gezond leven, lekker in hun vel zitten, beter presteren en optimaal inzetbaar zijn.

Dankzij de nieuwe wearable technologie kunnen we dit nu ook meetbaar maken. In combinatie met de juiste coaching levert dat resultaat op. Werknemers krijgen inzicht in hun levensstijl en worden uitgedaagd om hier aan te werken. Daarnaast creëert Polshoogte een sterke groepsdynamiek en een grote betrokkenheid.

Zo werkt het programma

Gedurende 12 weken werkt een team intensief samen met een ervaren vitaliteitscoach. Polshoogte daagt deelnemers uit tot het stellen van persoonlijke doelen en het uitvoeren van team challenges.

Waarom Polshoogte?

Wat levert het op?

Polshoogte is het eerste programma in Nederland dat fitheidsbandjes met uitgebreide coaching & begeleiding aanbiedt. Het programma zorgt voor het doorlopend stimuleren en meetbaar maken van vitaliteit. Hierdoor kunnen medewerkers beter worden begeleid bij hun persoonlijke doelen en krijgt de organisatie concreet beeld bij de vitaliteit van haar medewerkers. Zo ben je op een moderne en innovatieve manier samen aan de slag.

Voor meer informatie kijk je op https://www.arbounie.nl/polshoogte

Voorkom pesten op het werk

infographic pesten

 

Pesten op het werk komt vaker voor dan je denkt.
Tijd om er iets aan te doen.

Lees hier onze tips

Polshoogte

banner polshoogte 224


Werknemers krijgen inzicht in
hun 
levensstijl en worden
uitgedaagd om
hier aan te
werken.

Lees meer

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee