optimaal aan de slag

De meeste mensen zijn van nature bereid om er ‘iets van te maken’. Of je nu een bouwvakker bent, een grafisch ontwerper of een belastingconsulent, aan het einde van de dag wil je het gevoel hebben dat je iets nuttigs gedaan hebt.

Om ‘er iets van te maken’ is geen instantie nodig die je dat leert. Hoogstens een partij die mensen ondersteunt bij die aangeboren eigenschap.

Werknemers inspireren, laten groeien, hun betrokkenheid vergroten - dat is vooral van belang wanneer ze daarmee hun mogelijkheden zo optimaal mogelijk benutten.

Havenbedrijf Rotterdam

Programma Goed Bezig

Wil je de prestaties van je teams verhogen? Om zo de resultaten van je afdeling of organisatie te verbeteren? Dat vraagt om actie en beweging.

Goed Bezig brengt het goede gesprek in teams op gang. Medewerkers worden uitgedaagd om zelf en met elkaar aan de slag te gaan. Ons uitgebalanceerde programma met teambijeenkomsten en een stimulerende app geeft in tien weken tijd vaart en energie om te verbeteren.

Teams die goed presteren zijn zelfbewust en kunnen flexibel inspelen op veranderingen. Reflectie is daarbij een wezenlijk onderdeel. Ben je zelf goed bezig? Is je team op de juiste manier aan de slag? Goed Bezig verheldert wat er onder de oppervlakte leeft en maakt de weg vrij om met het team in actie te komen.

Zo werkt ons programma

Goed Bezig geeft inzicht in wat er in het team speelt en verhoogt het probleemoplossend vermogen. Elk team doorloopt het programma in tien weken.

Met onze unieke app reflecteren medewerkers dagelijks op hun eigen inzet en resultaten.

In vier persoonlijke sparringsessies ondersteunen de consultants de leidinggevenden om proactief handelen in teams te verhogen.

Tijdens de vier teambijeenkomsten brengen onze consultants het goede gesprek op gang aan de hand van de vier pijlers.

Samen groeien en ontwikkelen

In korte tijd in actie komen met een gestructureerd proces onder leiding van een ervaren consultant.

Reflecteren op werk leidt tot hogere productiviteit en betere prestaties.

Groei en ontwikkeling voor medewerker, leidinggevende en team dankzij de combinatie van persoonlijke begeleiding en interactie met de app.

Voor meer informatie kijk je op www.arbounie.nl/goedbezig

 

Voorkom pesten op het werk

infographic pesten

 

Pesten op het werk komt vaker voor dan je denkt.
Tijd om er iets aan te doen.

Lees hier onze tips

Polshoogte

banner polshoogte 224


Werknemers krijgen inzicht in
hun 
levensstijl en worden
uitgedaagd om
hier aan te
werken.

Lees meer

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee