optimaal aan de slag

De meeste mensen zijn van nature bereid om er ‘iets van te maken’. Of je nu een bouwvakker bent, een grafisch ontwerper of een belastingconsulent, aan het einde van de dag wil je het gevoel hebben dat je iets nuttigs gedaan hebt.

Om ‘er iets van te maken’ is geen instantie nodig die je dat leert. Hoogstens een partij die mensen ondersteunt bij die aangeboren eigenschap.

Werknemers inspireren, laten groeien, hun betrokkenheid vergroten - dat is vooral van belang wanneer ze daarmee hun mogelijkheden zo optimaal mogelijk benutten.

Havenbedrijf Rotterdam

Training balans werk – privé

In toenemende mate hebben medewerkers het druk. Druk met het werk, druk met het gezin én druk met hun sociale leven. De grenzen tussen werk en privé vervagen steeds meer en er wordt een steeds groter beroep gedaan op de kwaliteiten van mensen.

Werknemers hebben het in toenemende mate druk. Dit kan leiden tot de nodige spanningen, met alle gevolgen van dien: werk dat blijft liggen, stress, vermoeidheid en uiteindelijk verzuim. Om hier op de juiste manier mee om te gaan en verzuim te voorkomen, biedt Arbo Unie de training balans werk-privé. Deze training richt zich op het zoeken en vinden van een goede balans en afstemming tussen de eisen van het werk en de privésituatie.

Naar een opgeruimd gevoel

In de training wordt in drie bijeenkomsten in een groep van maximaal twaalf deelnemers ingegaan op de eisen van het werk en de privésituatie. Hierin besteedt de psycholoog van Arbo Unie aandacht aan prioriteitstelling en timemanagement, maar ook aan bewustwording en inzetbaarheid.

Met een vragenlijst wordt eerst de huidige balans opgemaakt. Onderwerpen als zelfsturing, reflectie en het herkennen van persoonlijke stress signalen komen aan de orde. De medewerker kan na de training effectiever omgaan met de balans van werk-privé. De werkgever ontvangt een verslag met bereikte resultaten op groepsniveau. Zo kan iedereen optimaal aan de slag.

Voorkom pesten op het werk

infographic pesten

 

Pesten op het werk komt vaker voor dan je denkt.
Tijd om er iets aan te doen.

Lees hier onze tips

Polshoogte

banner polshoogte 224


Werknemers krijgen inzicht in
hun 
levensstijl en worden
uitgedaagd om
hier aan te
werken.

Lees meer

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee