optimaal aan de slag

De meeste mensen zijn van nature bereid om er ‘iets van te maken’. Of je nu een bouwvakker bent, een grafisch ontwerper of een belastingconsulent, aan het einde van de dag wil je het gevoel hebben dat je iets nuttigs gedaan hebt.

Om ‘er iets van te maken’ is geen instantie nodig die je dat leert. Hoogstens een partij die mensen ondersteunt bij die aangeboren eigenschap.

Werknemers inspireren, laten groeien, hun betrokkenheid vergroten - dat is vooral van belang wanneer ze daarmee hun mogelijkheden zo optimaal mogelijk benutten.

Havenbedrijf Rotterdam
  • Gedrag en cultuur
  • Inzetbaarheidsonderzoek
  • Inzetbaarheidstrainingen
  • Vitaliteit

    Lekker in je vel zitten. Thuis en op de werkvloer. Werken aan vitaliteit is voor iedereen anders. De een beweegt al voldoende, maar wil stoppen met roken. De ander vindt het moeilijk om werk en privé gescheiden te houden.

    Vitaliteit heeft vele gezichten. Medewerkers kunnen er zelf veel aan doen, maar het helpt als werkgevers het stimuleren. Arbo Unie helpt daarbij.

    Vitaliteit is een belangrijk element binnen het gebied van duurzame inzetbaarheid. We bieden workshops, gesprekken en coachingstrajecten. Maar we organiseren ook een compleet vitaliteitsevent, waar de medewerkers kennis maken met de leuke kanten van gezondheid. Uit ervaring weten we: alleen al daarvan krijgen medewerkers meer energie!

Voorkom pesten op het werk

infographic pesten

 

Pesten op het werk komt vaker voor dan je denkt.
Tijd om er iets aan te doen.

Lees hier onze tips

Polshoogte

banner polshoogte 224


Werknemers krijgen inzicht in
hun 
levensstijl en worden
uitgedaagd om
hier aan te
werken.

Lees meer

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee