Arbeidsdeskundige (gecertificeerd) Dordrecht

Standplaats
Regio Dordrecht- Rotterdam
Vakgebied
Bedrijfsgezondheidszorg
Discipline
HBO werk- en denkniveau
Uren
fulltime 32-36 uur
Als marktleider in de bedrijfsgezondheidszorg helpt Arbo Unie mensen om een leven lang optimaal te werken. Op een veilige, gezonde en productieve manier. Onze professionals werken in multidisciplinair verband samen met toonaangevende werkgevers aan doeltreffende bedrijfsgezondheidszorg. Om onze dienstverlening uit te breiden, zoeken wij een ervaren arbeidsdeskundige (gecertificeerd) voor regio Dordrecht- Rotterdam die wil werken bij een marktleider, die staat voor vernieuwing en kwaliteit.

Je werkzaamheden

In de functie van arbeidsdeskundige ben je bezig met advisering en ondersteuning van klanten bij vraagstukken op het gebied van dreigende en / of (vermijdbare) arbeidsongeschiktheid, zodanig dat je daarmee een bijdrage levert aan de verbetering van gezondheid, inzetbaarheid en productiviteit in klantorganisaties en aan de realisatie van de rendementsdoelstelling van Arbo Unie.

Je draagt zorg voor een adequaat relatie- en accountbeheer, zodat inzicht blijft bestaan in belangen, wensen en behoeften van klanten en de mogelijkheden van Arbo Unie daarop adequaat te reageren. Ook verzorg je voorlichting bij klantorganisaties op het terrein van relevante wetgeving, procedures en up-to-date ontwikkelingen.

Je talenten

De juiste kandidaat is voor ons analytisch, communicatief zeer vaardig en resultaatgericht. Denkt in mogelijkheden, heeft business-sense en is een ervaren adviseur.

Kennis en ervaring

Je hebt een voltooide interne opleiding bij het UWV tot arbeidsdeskundige of een HBO opleiding aangevuld met de post HBO opleiding tot arbeidsdeskundige. Uiteraard heb je een registratie en certificatie bij de Stichting Registratie Arbeidsdeskundigen (SRA en SKO). Daarnaast ben je woonachtig in de regio Dordrecht en bereid om op meerdere locaties bij onze klanten werkzaamheden te verrichten. Relevante werkervaring in een functie van arbeidsdeskundige en ervaring om projectmatig te werken is een vereiste.

Wie zijn wij?

Arbo Unie, een bekende naam in de bedrijfsgezondheidszorg. Landelijk actief in veel branches, sterke regionale inbedding. Onze missie is mensen een leven lang optimaal te laten werken. Dynamische markt, organisatie in transitie, die gaat over kwaliteit van dienstverlening, klantgerichtheid, totale vernieuwing van e-/IT en ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten. Heldere ambitie om marktleider te worden in innovatieve bedrijfsgezondheidszorg. Ons aanbod van diensten is breed. Onze kennis en expertise zijn dat ook. Onze medewerkers denken en handelen met daadkracht, vanuit de behoefte van de klanten én hun werknemers.

Wat bieden wij?

Als Arbeidsdeskundige bij Arbo Unie kun je rekenen op en een 36-urige werkweek met veel afwisseling, contact met collega’s, aansprekende klanten en een aantrekkelijk salaris, voorzien van een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw rol is belangrijk en je verantwoordelijkheden zijn breed. Je gaat aan de slag in een organisatie in verandering en krijgt de kans, de ruimte en de vrijheid om mede vorm te geven aan Arbo Unie nieuwe stijl. Op strategisch, tactisch én uitvoerend niveau. Een afwisselende functie in een enthousiast team.

Reageer

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nina van Zanen, teammanager verzuim op 06 5250 2284.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ronald van Driel, Senior Recruiter, 06 5250 1599 of  vacature@arbounie.nl

Of solliciteer meteen via onderstaande button.

Wij nemen alleen sollicitaties in ontvangst, voorzien van motivatiebrief , cv en salarisindicatie.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee