Arbeidshygiënist

Standplaats
regio Zuid-West
Vakgebied
Bedrijfsgezondheidszorg
Discipline
HBO werk- en denkniveau
Uren
32- 36 uur
In een sterk veranderende organisatie met focus op kwaliteit en vakmanschap zijn we op zoek naar een (gecertificeerde) Arbeidshygiënist voor de regio Zuid-West. Ben jij die ervaren arbeidshygienist die schakelt op HBO werk- en denkniveau en kun je naast een uitstekende invulling van de adviesrol ook (nieuwe) klanten binden aan Arbo Unie? Dan maakt de afdeling RISK graag kennis met je!

Je werkzaamheden

In de rol van Adviseur vanuit de discipline arbeidshygiëne, ben je verantwoordelijk voor het samen met de klanten verbeteren van; gezondheid, inzetbaarheid en productiviteit in de organisatie. Om deze doelstellingen te bereiken, verricht je o.a. onderzoek m.b.t. chemische-, fysische- en biologische vraagstukken bijvoorbeeld door middel van de RI&E en werkplekonderzoeken. Om vervolgens te komen tot een rapportage en advisering richting de klant over te nemen maatregelen. Afhankelijk van de afspraken met de klant begeleid je de implementatie. Ook het verzorgen van opleidingen, trainingen en voorlichting over arbobeleid of gezondheidsmanagement behoort tot de werkzaamheden. In deze rol draag je zorg voor relatie- en accountbeheer en ben je alert op belangen,  behoeften en wensen van klanten en weet daar adequaat op in te spelen. Daarnaast genereer je vervolgopdrachten en bevordert het inschakelen van andere disciplines binnen Arbo Unie uit oogpunt van integrale dienstverlening.

Je talenten

De juiste kandidaat voor ons is analytisch, communicatief zeer vaardig en resultaatgericht. Denkt in mogelijkheden, heeft business-sense en is een ervaren adviseur.

Kennis en ervaring

Je hebt een afgeronde HBO / Academische opleiding Arbeidshygiëne, al gecertificeerd zijn is een pré. Relevante kennis van de wet- en regelgeving en arbodienstverlening. Bij voorkeur heb je al relevante werkervaring in een commerciële arbodienstverlening in de functie van Arbeidshygiënist. Uitstekende adviesvaardigheden om de signalen uit de markt om te zetten naar concrete opdrachten voor Arbo Unie. Uiteraard zorg je voor het bijhouden van bijscholing / opleiding t.b.v. het behoud van je vakmanschap.

Wie zijn wij?

Arbo Unie, bekende naam in de bedrijfsgezondheidszorg. Landelijk actief in veel branches, sterke regionale inbedding. Missie is mensen een leven lang optimaal te laten werken. Dynamische markt, organisatie in transitie, die gaat over kwaliteit van dienstverlening, klantgerichtheid, totale vernieuwing van IT en ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten. Heldere ambitie om marktleider te worden in innovatieve bedrijfsgezondheidszorg. Ons aanbod van diensten is breed. Onze kennis en expertise zijn dat ook. Onze medewerkers denken en handelen met daadkracht, vanuit de behoefte van de klanten én hun werknemers.

Wat bieden wij?

Als Arbeidshygiënist bij Arbo Unie kun je rekenen op een 36-urige werkweek met veel afwisseling, contact met collega’s, aansprekende klanten en een aantrekkelijk salaris, voorzien van een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden (opleidingsmogelijkheden, optimaal werken verlof, laptop, telefoon). Jouw rol is belangrijk en je verantwoordelijkheden zijn breed. Je gaat aan de slag in een organisatie in verandering en je krijgt de kans, de ruimte en de vrijheid om mede vorm te geven aan Arbo Unie nieuwe stijl. 

Reageer

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Ronald van Driel, (Senior Recruiter) op 06-52501599 of vacature@arbounie.nl  Of reageer direct via onderstaande button!

 

Alleen sollicitaties voorzien van cv, motivatiebrief en salarisindicatie worden in behandeling genomen. 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee