Basisarts

Standplaats
Nederland (Groningen, Utrecht, Haarlem, Eindhoven, Rotterdam)
Vakgebied
Bedrijfsgezondheidszorg/ Zakelijke dienstverlening
Discipline
Academisch werk- en denkniveau
Uren
full-time 36 uur
Als marktleider in de bedrijfsgezondheidszorg helpt Arbo Unie mensen om een leven lang optimaal te werken. Op een veilige, gezonde en productieve manier. Onze professionals werken in multidisciplinair verband samen met toonaangevende werkgevers aan doeltreffende bedrijfsgezondheidszorg. Om onze dienstverlening uit te breiden, zoeken wij in verschillende regio’s enthousiaste basisartsen die willen werken bij een marktleider, die staat voor vernieuwing en kwaliteit.

Je werkzaamheden

Bij Arbo Unie draait alles om onze klanten en hun werknemers. Vanuit multidisciplinaire teams bieden we effectieve oplossingen voor de vragen die er spelen. Als basisarts heb jij hierin een sleutelrol: zowel bij de strategische advisering als bij de realisatie van de dienstverlening. Je levert daarmee een bijdrage aan de verbetering van de gezondheid en inzetbaarheid van werknemers en een (in)directe bijdrage aan het realiseren van de rendementsdoelstelling van de klanten. Tevens zorg je als eerste aanspreekpunt voor verhoging van de klantloyaliteit en bouw je onze dienstverlening uit.

Je talenten

De juiste kandidaat is voor ons vakman/vrouw met ondernemersperspectief. Je bent een enthousiaste en proactieve ingesteld persoon, analytisch, communicatief zeer vaardig en resultaatgericht. Je hebt een ondernemersmentaliteit en je bent leergierig ingesteld.

Kennis en ervaring

Je hebt de opleiding Geneeskunde afgerond en hebt al werkervaring in een ander specialisme of je bent nu op zoek naar je eerste baan als basisarts. Je hebt een natuurlijke interesse in mensen en in het bedrijfsleven. Je bent communicatief sterk, weet mensen te enthousiasmeren en bent een gedreven maar vooral ook gezellige collega.   

Wie zijn wij?

Arbo Unie, bekende naam in de bedrijfsgezondheidszorg. Landelijk actief in veel branches. Missie is mensen een leven lang optimaal te laten werken. Dynamische markt, organisatie die werkt aan groei, staat voor kwaliteit en klantgerichtheid, beschikt over een state-of-the-art infrastructuur en biedt volop nieuwe dienstverleningsconcepten. Heldere ambitie om voorop te lopen met dienstverlening die aansluit op de vraag van de werkenden van morgen. Ons aanbod van diensten is breed. Onze kennis en expertise zijn dat ook. Onze medewerkers denken en handelen met daadkracht, vanuit de behoefte van de klanten én hun werknemers. 

Wat bieden wij?

Als Bedrijfsarts bij Arbo Unie kun je rekenen op en een 36-urige werkweek met veel afwisseling, contact met collega’s, aansprekende klanten en een aantrekkelijk salaris, voorzien van een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheid tot volgen na een periode van 6 maanden van de opleiding Bedrijfsgeneeskunde. Daarnaast bieden wij je moderne communicatiemiddelen om je werk als professional goed te kunnen uitvoeren, zoals een laptop, mobiele telefoon, mogelijkheid voor skypevergadering. Jouw rol is belangrijk en je verantwoordelijkheden zijn breed. Je gaat aan de slag in een organisatie die werkt aan groei en krijgt de kans, de ruimte en de vrijheid om mede vorm te geven aan Arbo Unie nieuwe stijl. Op strategisch, tactisch én uitvoerend niveau. Een afwisselende functie in een enthousiast team.

Reageer

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ronald van Driel, senior  recruiter op nummer: 06 5250 1599 /vacature@arbounie.nl  

Of solliciteer meteen: via onderstaande button.

Wij nemen na ontvangst van je sollicitatie binnen 2 weken contact met je op.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee