Bevlogen senior communicatieadviseur externe communicatie

Standplaats
Utrecht
Vakgebied
Communicatie
Discipline
HBO of WO opleiding
Uren
32-36 uur
Arbo Unie is de partner van werkgevers en werknemers bij het verbeteren van gezondheid, veiligheid en duurzame inzetbaarheid. We zoeken een ervaren, daadkrachtige communicatieadviseur externe communicatie, die op creatieve en innovatieve wijze de communicatiestrategie doorontwikkelt en realiseert. Iemand met volop passie voor het communicatievak. De standplaats is Utrecht.

Je werkzaamheden

Als senior communicatieadviseur ben je onderdeel van het team Communicatie en Productmanagement en breng je onze merkbelofte ‘Een leven lang optimaal werken’ effectief naar buiten, versterk je onze merkoverweging en merkvoorkeur en adviseer je MT-leden en professionals op zowel tactisch als strategisch niveau op het gebied van externe communicatie. Online marketing, contentmarketing en events organiseren horen tot de vaste kern van de werkzaamheden. 

Jouw uitdagingen

 • Signaleren van relevante externe ontwikkelingen, trends en issues in de bedrijfsgezondheidszorg en vertalen naar merkcommunicatie, thema’s en externe nieuwswaarde
 • Het opstellen en planmatig realiseren van het externe communicatiejaarplan
 • Verantwoordelijk voor vergroten van onze merkbekendheid en -voorkeur, online marketingcommunicatie, content marketing, campagnes en lead generation
 • Organiseren van klantevenementen en webinars
 • Verantwoordelijk voor arbeidsmarktcommunicatie
 • Vlotte pen voor het schrijven en redigeren van uiteenlopende uitingen
 • Participeert in projecten waarin je zelfstandig en professioneel je rol pakt
 • Adviseert gevraagd en ongevraagd de MT-leden en professionals
 • Rapporteert aan de manager Communicatie en Productmanagement

Je talenten

 • HBO/WO werk- en denkniveau en relevantie Communicatie-opleiding (en)
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring binnen een soortgelijke functie
 • Ervaring als communicatieadviseur bij een bureau of b-t-b dienstverlener is een pre
 • Ervaring in positionering, online marketing, events en campagnemanagement
 • Planmatige werker, daadkrachtig en resultaatgericht
 • Proactief, creatief, flexibel en klantgericht ingesteld
 • Organisatie sensitief en stressbestendig
 • Teamspeler, die ook prima zelfstandig kan werken.

Wie zijn wij?

Arbo Unie is een moderne landelijke dienstverlener in de bedrijfsgezondheidszorg. Onze missie is mensen een leven lang optimaal te laten werken. Heldere ambitie om kwalitatieve marktleider te zijn in de bedrijfsgezondheidszorg. Dynamische markt, organisatie in transitie, die gaat over kwaliteit van dienstverlening, klantgerichtheid, totale vernieuwing van e-/IT en ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten. Ons aanbod van diensten is breed, net als onze kennis en expertise. Onze medewerkers denken en handelen met daadkracht, vanuit de behoefte van de klanten én hun werknemers. Onze kernwaarden zijn: samenwerken, betrouwbaar en vakmanschap.

Wat bieden wij?

Als senior communicatiemedewerker bij Arbo Unie kun je rekenen op een werkweek met volop afwisseling, contact met collega’s en aansprekende klanten en een marktconform salaris, voorzien van een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden Jouw rol is belangrijk en je taken pakket is breed. Je gaat aan de slag in een organisatie in verandering en krijgt de kans, de ruimte om mede vorm te geven aan Arbo Unie nieuwe stijl in een afwisselende functie in een enthousiast en professioneel team. Het betreft een functie voor 32-36 uur per week.

Reageer

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw sollicitatie voorzien van cv en motivatie en met vermelding van je opzegtermijn en een salarisindicatie voor 4 juli 2017 naar: vacature@arbounie.nl.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Karen van Lohuizen, Senior Recruiter 06 2257 1326 of .

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee