Ervaren Bedrijfsmaatschappelijk werker

Standplaats
Bespreekbaar (Noord-Holland/Gelderland/Limburg/Overijssel/Drenthe)
Vakgebied
Bedrijfsgezondheidszorg
Discipline
HBO werk- en denkniveau
Uren
24-32 uur
In een sterk veranderende organisatie met focus op zelforganisatie en eigenaarschap zijn wij op zoek naar ervaren bedrijfsmaatschappelijk werkers voor diverse regio’s, die het verschil kunnen maken en toe zijn aan een volgende carrière stap. Arbo Unie is de partner van werkgevers en werknemers bij het verbeteren van gezondheid, veiligheid en duurzame inzetbaarheid van mensen.

Je werkzaamheden

In de rol van Bedrijfsmaatschappelijk werker zorg je voor advisering en ondersteuning van de klant bij psychosociale vraagstukken, met als doel een bijdrage te leveren aan de verbetering van gezondheid, inzetbaarheid en productiviteit bij onze klanten. Je verricht preventieve en curatieve interventietrajecten ten behoeve van individuele medewerkers van onze klanten met een problematiek op het gebied van bedrijfsmaatschappelijk werk voor zover deze verband houden met en / of van invloed zijn op de werksituatie. Je zorgt in voorkomende gevallen voor de eerste opvang van medewerkers in klantorganisaties bij traumatische ervaringen binnen de werksituatie. Ook kun je trainingen en workshops verzorgen ter preventie. En je bent in staat om adequaat relatie- en accountbeheer uit te voeren, zodat inzicht blijft bestaan in belangen, wensen en behoeften van klanten en de mogelijkheden van Arbo Unie daarop adequaat te reageren.

Je talenten

De juiste kandidaat is voor ons een enthousiast, communicatief zeer vaardig en een resultaatgericht persoon. Je hebt ervaring in het geven van workshops en trainingen. Je vindt het leuk om samen te werken met collega’s en bent bereid om samen met werkgevers in de vorm van een driegesprek te zoeken naar de beste oplossing. Je denkt in mogelijkheden en weet zowel persoonlijk als vakinhoudelijk het onderscheid bij de klant te maken.

Kennis en ervaring

Je hebt een afgeronde HBO opleiding tot maatschappelijk werker en bent geregistreerd bij de Nederlandse vereniging voor Maatschappelijk Werkers. Je hebt ruime ervaring opgedaan in een functie van bedrijfsmaatschappelijk werker bij voorkeur bij een andere Arbodienstverlener of bij interne Arbodienst. Je vindt het leuk om klantcontact te hebben, kansen te zien en je weet dat om te zetten in nieuwe acties. Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en volgt regelmatig bijscholingsopleidingen.

Wie zijn wij?

Arbo Unie, bekende naam in de bedrijfsgezondheidszorg. Landelijk actief in veel branches, sterke regionale inbedding. Missie is mensen een leven lang optimaal te laten werken. Dynamische markt, organisatie in transitie, die gaat over kwaliteit van dienstverlening, klantgerichtheid, totale vernieuwing van e-/IT en ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten. Heldere ambitie om marktleider te worden in innovatieve bedrijfsgezondheidszorg. Ons aanbod van diensten is breed. Onze kennis en expertise zijn dat ook. Onze medewerkers denken en handelen met daadkracht, vanuit de behoefte van de klanten én hun werknemers.

Wat bieden wij?

Als Bedrijfsmaatschappelijk werker kun je rekenen op een werkweek met veel afwisseling, contact met collega’s, aansprekende klanten en een marktconform salaris, voorzien van een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: Opleidingsmogelijkheden, flexibel werken, laptop, mobiele telefoon. Jouw rol is belangrijk en je verantwoordelijkheden zijn breed. Je gaat aan de slag in een organisatie in verandering en krijgt de kans, de ruimte en de vrijheid om mede vorm te geven aan Arbo Unie nieuwe stijl in een afwisselende functie in een enthousiast team.

Reageer

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan Landeweerd, Consultant Interventies/Bedrijfsmaatschappelijk werker, via telefoonnummer 06 5250 2426.
Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden en de vacature neem je contact op met Ronald van Driel, Senior Recruiter, via telefoonnummer 06 5250 1599 of per e-mail .
Of solliciteer meteen via onderstaande button.

We ontvangen je sollicitatie graag voorzien van je cv en motivatie en met vermelding van je opzegtermijn en salarisindicatie.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee