Geregistreerde Bedrijfsarts Corporate klanten

Standplaats
West-Nederland (bespreekbaar)
Vakgebied
Bedrijfsgezondheidszorg
Discipline
Academisch werk- en denkniveau
Uren
36 uur
In een sterk veranderende organisatie met focus op Optimaal Werken zijn wij op zoek naar een ervaren bedrijfsarts met impact voor onze corporate klanten. Arbo Unie is de partner van werkgevers en werknemers bij het verbeteren van gezondheid, veiligheid en duurzame inzetbaarheid van mensen. Als marktleider op het gebied van arbodienstverlening helpt Arbo Unie al honderd jaar bedrijven en mensen om beter te presteren. Onze branche- en expertisecentra volgen nauwlettend ontwikkelingen en vertalen ze in effectieve producten en diensten. Door vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken tegelijk te benaderen, leveren we maatwerk. Daarmee kunnen we onze klanten steeds beter van dienst zijn. Het maakt ons werk ook leuker. Want wat we onze klanten gunnen, een werkklimaat waarin mensen optimaal gedijen, streven we zelf uiteraard ook na. Om door te kunnen groeien, zijn wij op zoek naar nieuwe collega's.

Je werkzaamheden

Arbo Unie is een adviesorganisatie: de klantvraag staat centraal. Als bedrijfsarts ben je verantwoordelijk voor de advisering en ondersteuning bij arbeids- en bedrijfsgeneeskundige vraagstukken bij onze toonaangevende corporate klanten. Je levert daarmee een bijdrage aan een multidisciplinaire aanpak ter verbetering van de vitaliteit, inzetbaarheid en productiviteit van medewerkers en een indirecte bijdrage aan het realiseren van de rendementsdoelstelling van de klanten.

Tevens ben je accountverantwoordelijk om klantloyaliteit te vergroten en de dienstverlening bij bestaande klanten uit te bouwen. Daarnaast richt je je op professionele- en organisatieontwikkeling en zodanig dat we de klanten toegevoegde waarde kunnen bieden door middel van integrale "state of the art" proposities op het gebied van re-integratie, opleidingen en (preventie)advies over werkomgeving, lifestyle en gezondheidsbeleid.

Je talenten

De juiste kandidaat is voor ons analytisch, communicatief zeer vaardig en resultaatgericht. Denkt in mogelijkheden, heeft business-sense en is een vaardige organisatieadviseur en vooral ook een ‘harde werker’ die zijn of haar aandeel wil bijdragen aan het succes van Arbo Unie.

Kennis en ervaring

Je hebt Academisch werk- en denkniveau en bent geregistreerd als bedrijfsarts of verzekeringsarts. Je hebt circa 8 jaar relevante ervaring als bedrijfsarts waarin je zelfstandig werkt bij grote klant(en) in een accountverantwoordelijke rol. Je bent in staat om opportunity’s bij je klanten te signaleren en laat dat door de juiste mensen opvolgen. Je hebt ervaring om met een multidisciplinair team van professionals samen te werken. Gedegen advies- en coaching vaardigheden zowel richting je cliënten als naar je collega’s daarnaast heb je relevante kennis van de wet- en regelgeving en van  Arbo-dienstverlening, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Wie zijn wij?

Arbo Unie, bekende naam in de bedrijfsgezondheidszorg. Landelijk actief in veel branches, sterke regionale inbedding. Missie is mensen een leven lang optimaal te laten werken. Dynamische markt, organisatie in transitie, die gaat over kwaliteit van dienstverlening, klantgerichtheid, totale vernieuwing van e-/IT en ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten. Heldere ambitie om marktleider te worden in innovatieve bedrijfsgezondheidszorg. Ons aanbod van diensten is breed. Onze kennis en expertise zijn dat ook. Onze medewerkers denken en handelen met daadkracht, vanuit de behoefte van de klanten én hun werknemers.

Wat bieden wij?

Als bedrijfsarts bij Arbo Unie kun je rekenen op en een 36-urige werkweek met veel afwisseling, contact met collega’s, aansprekende klanten en een aantrekkelijk salaris, voorzien van een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden (opleidingsmogelijkheden, laptop, mobiele telefoon, flexibel werken). Jouw rol is belangrijk en je verantwoordelijkheden zijn breed. Je gaat aan de slag in een organisatie in verandering en krijgt de kans, de ruimte en de vrijheid om mede vorm te geven aan Arbo Unie nieuwe stijl. Op strategisch, tactisch én uitvoerend niveau. Een afwisselende functie in een enthousiast team.

Reageer

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ronald van Driel, Senior Recruiter, bereikbaar op 06-5250 1599. Of solliciteer meteen: vacature@arbounie.nl. Of reageer direct!

Alleen sollicitaties voorzien van een cv, motivatiebrief, beschikbaarheid en salarisindicatie worden in behandeling genomen!

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee