Geregistreerde Bedrijfsarts mkbasics.nl

Standplaats
Noord-Oost (werkgebied Emmen en Hoogeveen)
Vakgebied
Bedrijfsgezondheidszorg/ Zakelijke dienstverlening
Discipline
Academisch werk- en denkniveau
Uren
fulltime 32- 36 uur
mkbasics.nl is een arbodienst met een eigentijdse kijk op verzuim gericht op het mkb-segment. Wij geloven niet in de traditionele aanpak van de gemiddelde arbodienst. Onze mkb-mentaliteit staat garant voor snelheid & duidelijkheid. No nonsense, dat zijn wij. In onze groeiende & dynamische organisatie zijn wij op zoek naar een bedrijfsarts.

Je werkzaamheden

Bij mkbasics.nl draait alles om onze klanten en hun werknemers. Vanuit multidisciplinaire teams bieden we effectieve oplossingen voor de vragen die er spelen. Als bedrijfsarts heb jij hierin een sleutelrol: zowel bij de strategische advisering als bij de realisatie van de dienstverlening. Je levert daarmee een bijdrage aan de verbetering van de gezondheid en inzetbaarheid van werknemers en een (in)directe bijdrage aan het realiseren van de rendementsdoelstelling van de klanten. Tevens zorg je als eerste aanspreekpunt voor verhoging van de klantloyaliteit en bouw je onze dienstverlening uit.

Je talenten

De juiste kandidaat is voor ons analytisch, communicatief zeer vaardig, stelt zich empathisch op en is resultaatgericht. Je denkt in mogelijkheden, hebt business-sense en herkent jezelf als een vaardige organisatieadviseur die voeling heeft met de mkb bedrijfscultuur. Wij stimuleren met name (top)sporters te reageren.

Kennis en ervaring

Je hebt Academisch werk- en denkniveau en bent geregistreerd als bedrijfsarts of verzekeringsarts. Je hebt circa 4-8 jaar relevante ervaring als bedrijfsarts waarin je zelfstandig werkt bij klanten in een accountverantwoordelijke rol. Daarnaast ben je in staat om opportunity’s bij je klanten te signaleren en laat dat door de juiste mensen opvolgen. Je hebt ervaring om met een multidisciplinair team van professionals samen te werken. Gedegen advies- en coaching vaardigheden zowel richting je cliënten als naar je collega’s daarnaast heb je relevante kennis van de wet- en regelgeving en van  Arbo-dienstverlening, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Wie zijn wij?

mkbasics.nl is een tikkeltje eigenwijs, wij geloven namelijk niet in de traditionele aanpak van de gemiddelde arbodienst. Onze mkb mentaliteit staat garant voor snelheid & duidelijkheid. Wij zijn een full service arbodienstverlener met een eigentijdse kijk op verzuim. mkbasics.nl werkt met een casemanagementmodel, waarbij de casemanager de vaste contactpersoon is bij onze klant.

Wat bieden wij?

Als Bedrijfsarts bij mkbasics.nl kun je rekenen op en een 36-urige werkweek met veel afwisseling, contact met collega’s, aansprekende klanten en een aantrekkelijk salaris, voorzien van een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheid tot volgen van opleidingen en trainingen (bijvoorbeeld: finance for non finance, presentatietechnieken, leidinggeven, etc.) . Daarnaast beiden wij je moderne communicatiemiddelen om je werk als professional goed te kunnen uitvoeren, zoals een laptop, mobiele telefoon, mogelijkheid voor skypevergadering, etc. Jouw rol is belangrijk en je verantwoordelijkheden zijn breed. Je gaat aan de slag in een organisatie in verandering en krijgt de kans, de ruimte en de vrijheid om mede vorm te geven aan mkbasics.nl nieuwe stijl. Op strategisch, tactisch én uitvoerend niveau. Een afwisselende functie in een enthousiast team.

Reageer

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ronald van Driel, senior recruiter op nummer: 06 5250 1599. Of solliciteer meteen: via onderstaande button

Sollicitaties kunnen worden verzonden aan info@mkbasics.nl en worden in behandeling genomen indien voorzien van een cv, motivatiebrief, beschikbaarheid en salarisindicatie.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee