GZ Psycholoog

Standplaats
Regio Zuid West: Breda, Bergen op Zoom
Vakgebied
Bedrijfsgezondheidszorg
Discipline
WO werk- en denkniveau
Uren
32-36 uur
Wij zijn een moderne, landelijke dienstverlener met een sterke regionale binding. Wij boeken resultaat in uiteenlopende branches, omdat wij geloven in een multidisciplinaire aanpak. Alle kennis hebben wij in eigen huis. En daarmee zetten we onze klanten op voorsprong. In een sterk veranderende organisatie met focus op Optimaal Werken zijn wij op zoek naar een ervaren GZ Psycholoog of een ervaren basispsycholoog die de Gz- opleiding wil gaan doen. Arbo Unie is erkend als praktijkopleidingsinstelling GZ-psycholoog.

Je werkzaamheden

Als GZ-psycholoog adviseer en ondersteun je klanten bij psychosociale vraagstukken. Je levert daarmee een bijdrage aan de verbetering van gezondheid, inzetbaarheid en productiviteit van werknemers in klantorganisaties. Je begeleidt werknemers bij het behouden of herstellen van de balans tussen draagkracht en draaglast. De concrete werkzaamheden bestaan o.a. uit het:

 • Verrichten van intakes;
 • Uitvoeren van psychologisch onderzoek , indicatiestelling;
 • Uitvoeren en verantwoordelijkheid dragen voor behandelingen, voornamelijk individueel;
 • Deelnemen aan het multidisciplinair teamoverleg;
 • Geven van consultatie, voorlichting en advies.

Je talenten

 • Een afgeronde studie in de psychologie en/of;
 • Je bent geregistreerd als GZ Psycholoog
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
 • Ervaring en affiniteit met (cognitief) gedragstherapeutisch behandelmethodieken
 • Ervaring en affiniteit met arbeid gerelateerde problematiek
 • Ervaring en affiniteit met het geven van voorlichting en advies
 • De bereidheid van de kandidaat om te investeren in zijn/haar eigen ontwikkeling 

Een ervaren basis-psycholoog die wil solliciteren vragen wij:

 • Minimaal 3 jaar werkervaring
 • Een Logo-verklaring
 • Bereidheid tot het volgen van de opleiding tot GZ-psycholoog en een stage in een tweedelijnsinstelling ( 558 uur) (is optie na 2 jaar dienstverband)

Wie zijn wij?

Arbo Unie, bekende naam in de bedrijfsgezondheidszorg. Landelijk actief in veel branches, sterke regionale inbedding. Missie is mensen een leven lang optimaal te laten werken. Dynamische markt, organisatie in transitie, die gaat over kwaliteit van dienstverlening, klantgerichtheid, totale vernieuwing van e-/IT en ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten. Heldere ambitie om marktleider te worden in innovatieve bedrijfsgezondheidszorg. Ons aanbod van diensten is breed. Onze kennis en expertise zijn dat ook. Onze medewerkers denken en handelen met daadkracht, vanuit de behoefte van de klanten én hun werknemers.

Wat bieden wij?

Als GZ Psycholoog bij Arbo Unie kun je rekenen op en een werkweek met veel afwisseling, contact met collega’s, aansprekende klanten en een marktconform salaris, voorzien van een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarde (opleidingsmogelijkheden, flexibel werken, laptop, mobiele telefoon) Jouw rol is belangrijk en je verantwoordelijkheden zijn breed. Je gaat aan de slag in een organisatie in verandering en krijgt de kans, de ruimte om mede vorm te geven aan Arbo Unie nieuwe stijl in een afwisselende functie in een enthousiast team. 

Reageer

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ella Vromans, ella.vromans@arbounie.nl  of bel 06 5250 0893. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Ronald van Driel (senior recruiter) via vacature@arbounie.nl of solliciteer meteen via onderstaande button.

Wij nemen na ontvangst van je sollicitatie zo snel mogelijk contact met je op.

Alleen sollicitaties voorzien van een cv, motivatiebrief, beschikbaarheid, salarisindicatie worden in behandeling genomen! 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee