GZ Psycholoog - ZZP

Standplaats
Landelijk
Vakgebied
Bedrijfsgezondheidszorg
Discipline
WO werk- en denkniveau
Uren
flexibel
In een sterk veranderende organisatie met focus op kwaliteit en vakmanschap zijn we op zoek naar GZ-psychologen (ZZP-basis) voor diverse regio’s. Wij zijn een moderne, landelijke dienstverlener die in uiteenlopende branches resultaat boekt, omdat wij geloven in een multidisciplinaire aanpak. Alle kennis hebben wij in eigen huis. En daarmee zetten we onze klanten op voorsprong. In een sterk veranderende organisatie met focus op Optimaal Werken zijn wij op zoek naar ervaren GZ Psychologen met voldoende ervaring in behandeltrajecten in de generalistische basis GGZ.

Je werkzaamheden

Als GZ-psycholoog adviseer en ondersteun je klanten bij psychosociale vraagstukken. Je levert daarmee een bijdrage aan de verbetering van gezondheid, inzetbaarheid en productiviteit van werknemers in klantorganisaties. Je begeleidt werknemers bij het behouden of herstellen van de balans tussen draagkracht en draaglast. De concrete werkzaamheden bestaan o.a. uit het:

 • Verrichten van intakes
 • Uitvoeren van psychologisch onderzoek , indicatiestelling
 • Uitvoeren en verantwoordelijkheid dragen voor behandelingen, voornamelijk individueel.
 • Deelnemen aan het multidisciplinair teamoverleg
 • Geven van consultatie, voorlichting en advies

Je talenten

Kennis en ervaring

 • Een afgeronde studie in de psychologie
 • Je bent geregistreerd als GZ Psycholoog
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
 • Ervaring en affiniteit met (cognitief) gedragstherapeutisch behandelmethodieken
 • Ervaring en affiniteit met arbeid gerelateerde problematiek
 • Ervaring en affiniteit met het geven van voorlichting en advies
 • De bereidheid van de kandidaat om te investeren in zijn/haar eigen ontwikkeling  

Wie zijn wij?

Arbo Unie, bekende naam in de bedrijfsgezondheidszorg. Landelijk actief in veel branches, sterke regionale inbedding. Missie is mensen een leven lang optimaal te laten werken. Dynamische markt, organisatie in transitie, die gaat over kwaliteit van dienstverlening, klantgerichtheid, totale vernieuwing van e-/IT en ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten. Heldere ambitie om marktleider te worden in innovatieve bedrijfsgezondheidszorg. Ons aanbod van diensten is breed. Onze kennis en expertise zijn dat ook. Onze medewerkers denken en handelen met daadkracht, vanuit de behoefte van de klanten én hun werknemers.

Wat bieden wij?

Als GZ Psycholoog bij Arbo Unie kun je rekenen op een werkweek met veel afwisseling, contact met collega’s, aansprekende klanten en een marktconform uurtarief. Jouw rol is belangrijk en je verantwoordelijkheden zijn breed. Je gaat aan de slag in een organisatie in verandering en krijgt de kans, de ruimte om mede vorm te geven aan Arbo Unie nieuwe stijl in een afwisselende functie in een enthousiast team. 

Reageer

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mieke Govers (GZ-Psycholoog), mieke.govers@arbounie.nl of bel 06 5250 2016.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Ronald van Driel (senior recruiter) via vacature@arbounie.nl of solliciteer meteen via onderstaande button.

Wij nemen na ontvangst van je sollicitatie zo snel mogelijk contact met je op.

Alleen sollicitaties voorzien van een cv, motivatiebrief, beschikbaarheid en uurtarief worden in behandeling genomen! 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee