Hogere Veiligheidskundige Noord Nederland

Standplaats
Noord Nederland
Vakgebied
Bedrijfsgezondheidszorg
Discipline
HBO werk- en denk niveau, HVK-diploma
Uren
fulltime 36 uur
In een sterk veranderende organisatie met focus op duurzaam inzetbaarheid zijn wij op zoek naar een ervaren Veiligheidskundige die onze opdrachtgevers in de regio Noord Oost (of Friesland, Groningen, Drenthe en Overijsel) kan adviseren.

Je werkzaamheden

Je adviseert en ondersteunt de klant op het terrein van arbeidsomstandigheden, met name t.a.v. de beheersmatige aspecten van veiligheid en gezondheid. Daarbij lever je een bijdrage aan de verbetering van gezondheid, inzetbaarheid en productiviteit in klantorganisaties en aan de realisatie van de rendementsdoelstelling van Arbo Unie. Je doet onderzoek, waaronder (onderdelen van) RI&E's, metingen, de toedracht en oorzaak van ongevallen en werkplekonderzoeken. Daarnaast verzamel en analyseer je onderzoeksgegevens; rapporteert en adviseert de klant t.a.v. knelpunten, alternatieven en te ondernemen acties. Je weet vervolgopdrachten te genereren en bevordert het inschakelen van andere disciplines binnen Arbo Unie uit oogpunt van integrale dienstverlening.

Regelmatig verzorg je opleidingen, trainingen en voorlichting in klantorganisaties over arbeidsomstandigheden en veiligheid.

Je talenten

De juiste kandidaat is voor ons analytisch, communicatief zeer vaardig, pragmatisch en resultaatgericht ingesteld. Denkt in mogelijkheden, heeft business-sense en kan goed zelfstandig werken.

Kennis en ervaring

Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau bij voorkeur aangevuld met een beroepsopleiding HVK, je hebt relevante kennis van wet- en regelgeving. Een paar jaar ervaring opgedaan in de Arbo dienstverlening. Communicatief sterk en ruime ervaring met projectmatig werken.

Wie zijn wij?

Arbo Unie, bekende naam in de bedrijfsgezondheidszorg. Landelijk actief in veel branches, sterke regionale inbedding. Missie is mensen een leven lang optimaal te laten werken. Dynamische markt, organisatie in transitie, die gaat over kwaliteit van dienstverlening, klantgerichtheid, totale vernieuwing van e-/IT en ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten. Heldere ambitie om marktleider te worden in innovatieve bedrijfsgezondheidszorg. Ons aanbod van diensten is breed. Onze kennis en expertise zijn dat ook. Onze medewerkers denken en handelen met daadkracht, vanuit de behoefte van de klanten én hun werknemers.

Wat bieden wij?

Als Hogere Veiligheidskundige bij Arbo Unie kun je rekenen op en een 36-urige werkweek met veel afwisseling, contact met collega’s, aansprekende klanten en een marktconform salaris, voorzien van een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder opleidingsmogelijkheden, flexibel werken, laptop, mobiele telefoon). Jouw rol is belangrijk en je verantwoordelijkheden zijn breed. Je gaat aan de slag in een organisatie in verandering en krijgt de kans, de ruimte en de vrijheid om mede vorm te geven aan Arbo Unie nieuwe stijl.

Reageer

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ronald van Driel, senior  recruiter 06 5250 1599 of vacature@arbounie.nl.
Of solliciteer meteen via onderstaande button.

Wij nemen na ontvangst van je sollicitatie binnen 2 weken contact met je op.

Alleen sollicitaties voorzien van een cv, motivatiebrief, beschikbaarheid en salarisindicatie worden in behandeling genomen!

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee