Projectleider Preventief Medisch Onderzoek

Standplaats
Noord Nederland
Vakgebied
Bedrijfsgezondheidszorg
Discipline
HBO niveau
Uren
36 uur
Arbo Unie is de partner van werkgevers en werknemers bij het verbeteren van gezondheid, veiligheid en duurzame inzetbaarheid van mensen. In een sterk veranderende organisatie met focus op zelforganisatie en eigenaarschap, zijn wij op zoek naar een PMO Projectleider (Project preventief medisch onderzoek) voor het team Keuringen Noord Nederland. Iemand met volop passie voor het vak. Het werkgebied is Noord Nederland. Ambieer jij een baan waarin de klant met zijn gezonde en fitte medewerkers centraal staat, dan heeft Arbo Unie de ideale functie voor jou binnen de afdeling Keuringen.

Je werkzaamheden

Je leidt het project preventief medisch onderzoek (PMO) volgens de afspraken die met de klant zijn gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor het proces en de uitvoering en zoekt de samenwerking met alle betrokkenen in de organisatie. Je werkt nauw samen met de Strategisch Arbeids- en Organisatie Adviseur die inhoudelijk eigenaar is.

Hoe ziet jouw werkdag eruit

Samen met de klant maak je heldere afspraken en ben jij verantwoordelijk dat deze binnen de gestelde tijd wordt uitgevoerd. Je zorgt ervoor dat je de klant informeert over het productenaanbod en wat de meerwaarde is voor de klant, en dan met name voor de medewerkers van de klant. Naast het goed zorgen voor je klant ga je natuurlijk ook op zoek naar nieuwe klanten. Tevens stem je intern af met andere afdelingen binnen Arbo Unie als blijkt dat de (nieuwe) klant ook interesse heeft voor producten buiten de afdeling Keuringen. Met andere woorden; je bent een goede samenwerkingspartner van de klant en goed in het leggen van nieuwe contacten. Jij weet te verbinden, wat leidt tot een nieuwe klant en extra omzet.

Daarnaast heb je ook een belangrijke rol in het continu verbeteren van het proces. Daarin is een kritische houding nodig gericht op procesverbetering en neem je initiatief om met verbetervoorstellen te komen.

Je talenten

Je bent klantgericht, dienstverlenend en commerciële gericht. Jij ziet altijd mogelijkheden om nieuwe klanten binnen te halen. Hierin is saleservaring belangrijk: de salesdrive zit als het ware in je bloed. Je bent goed in samenwerken, want intern en extern is er veel afstemming nodig. Goede communicatie is dan ook een belangrijk onderdeel van jouw functie.  Je kunt met een grote verantwoordelijkheid omgaan en plannen en organiseren is je tweede natuur. In deze functie ben je werkzaam bij grote, professionele werkgevers in Nederland. Jij bent van deze grote klanten de sparringpartner en dat is geen probleem omdat je aantoonbare ervaring hebt met het werken voor grote klanten.

Wat wordt gevraagd voor opleiding?

Jij hebt een relevante HBO diploma met minstens vijf jaar commerciële- en projectervaring op HBO niveau. Denk aan de opleiding HBO Bedrijfskunde, HBO Fysiotherapie, HBO-V, HBO MER, HBO toegepaste psychologie.

Wie zijn wij?

Arbo Unie verzorgt landelijk bedrijfsgezondheidszorg in vele branches, we hebben een sterke regionale inbedding. Het is onze missie om mensen een leven lang optimaal te laten werken. Dynamische markt, organisatie in transitie, die gaat over kwaliteit van dienstverlening, klantgerichtheid, totale vernieuwing van e-/IT en ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten. Heldere ambitie om marktleider te worden in innovatieve bedrijfsgezondheidszorg. Ons aanbod van diensten is breed. Onze kennis en expertise zijn dat ook. Onze medewerkers denken en handelen met daadkracht, vanuit de behoefte van de klanten én hun werknemers.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris
  • Een werkweek van 36 uur
  • Een auto van de zaak
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Uitstekende werksfeer in een leuk team
  • Ruimte en verantwoordelijkheid om je werk te doen.

Reageer

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Karen van Lohuizen, Senior Recruiter of met Lisette Stoeten, locatiemanager keuringen 

Of solliciteer meteen: via onderstaande button.

Reageren kan tot uiterlijk 31 augustus 2017. Wij nemen na ontvangst van je sollicitatie zo snel mogelijk contact met je op

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee