Dochters

Arbo Unie is een moderne, landelijke dienstverlener met een sterke regionale binding. Samen met haar dochterorganisaties bieden we de beste oplossingen.

Fysergo

Fysergo (www.fysergo.nl) is een expertisebedrijf in arbeidsfysiotherapie, bedrijfsfysiotherapie, lifestyle coaching, fysiek belasting onderzoek en ergonomie. Onze consultants, experts en uitvoerend adviseurs werken gedreven aan zorg, gezondheid, vitaliteit en ergonomie. Zij adviseren en implementeren oplossingen die werken comfortabeler maken, fysieke klachten terugdringen, en ontwikkelen een preventief beleid om verder te komen. Fysergo denkt daarbij niet alleen aan productiviteit en inzetbaarheid, maar ook aan een gezond arbeidsklimaat en dito werkomgeving. Dat resulteert in gezond leven, gezond werken, gezond zijn en gezond ondernemen. Met 60 professionals in vaste dienst en 250 professionals opgeleid en aangesloten via ons Fysarbo netwerk (140 centra), is Fysergo één van de grote landelijke spelers op dit terrein

Port Health Centre Rotterdam

Port Health Centre (www.porthealthcentre.com) is met haar diensten uniek in de regio. De dienstverlening van Port Health Centre zorgt ervoor dat zeevarenden en passanten in het Rotterdamse havengebied veilig en gezond aan de slag kunnen blijven. De dienstverlening bestaat onder andere uit: medische assistentie; Scheepvaart en off-shore keuringen; Vaccinatie en reizigersadvisering; en Assistentie op afstand.

BeLife

BeLife (www.belife.nl ) is een landelijke speler in de medisch specialistische revalidatiezorg. Wij zijn gespecialiseerd in complexe houdings- en bewegingsapparaat klachten, oncologische revalidatie, COPD en longaandoeningen en chronische pijn en/of psychosomatische stoornissen. BeLife biedt effectieve en doelgerichte programma’s dichtbij de eigen woon- en/of werkomgeving inclusief nazorg en coaching.

BeLife gelooft in de vernieuwende en onverwachte kracht van mensen. Met een unieke diagnostiek ervaren cliënten die kracht ook zelf.
Door gericht te kijken naar zowel de eigen inspanningstolerantie als de energetische belastbaarheid. Hieruit volgt een advies op maat en
een gepersonaliseerd revalidatieprogramma.

Deze specialistische zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Naast de revalidatie biedt BeLife ook specifieke re-integratie diensten
en diagnoses voor een second opinion. BeLife werkt vanuit 6 hoofdcentra en heeft een landelijk dekkend partnernetwerk.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee