Data & privacy

Welke gegevens worden gemeten met mijn Fitbit Charge HR?

De fitheidsarmband met het aantal stappen, (rust)hartslag, slaap, aantal gelopen trappen, afstand gelopen (km) en het aantal verbrande calorieën.

Waar kan ik de data bekijken, die door mijn Fitbit wordt verzameld?

Er zijn twee apps die we in het programma Polshoogte gebruiken. De Wellmo app en de Fitbit app. Met beide apps kun je data die je Fitbit verzameld bekijken. In de eerste sessie van Polshoogte wordt uitgelegd hoe je data uit je Fitbit automatisch in Wellmo krijgt. De Fitbit app synchroniseert na installatie automatisch met je Fitbit Charge HR. Zie hieronder een schematisch overzicht hoe je Fitbit Charge HR, je Fitbit app en je Wellmo app met elkaar verbonden zijn:

Polshoogte data

Wie kan mijn data inzien?

Je persoonlijke coach kan via Wellmo jouw gegevens inzien. Alleen jij kunt de data inzien die in de Fitbit app wordt opgeslagen.

De Autoriteit Persoonsgegevens stelt dat het verwerken van gezondheidsgegevens van hun werknemers via ‘wearables’ of fitheidsarmbandjes door werkgevers niet is toegestaan. Een uitgangspunt dat Arbo Unie onderschrijft en vanzelfsprekend borgt in haar dienstverlening. Op basis van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 21) zijn we als onafhankelijke dienstverlener in de bedrijfsgezondheidszorg gemachtigd om gezondheidsgegevens te verwerken. In de privacyverklaring behorend bij Polshoogte zijn we transparant over de wijze waarop we deze gegevens verwerken.

Wil je meer informatie? Bekijk voor de privacy statements van Arbo Unie, Wellmo en Fitbit of stel je vraag via .

Polshoogte banner 224

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee