Header Goed Bezig

Programma Goed Bezig

Er komt een nieuwe managementteam, de koers gaat om, of er staat een reorganisatie op stapel waardoor de inhoud van het werk verandert. Alweer! Herkenbaar?

Organisatieveranderingen vragen veel flexibiliteit van jouw medewerkers, die zich elke keer nieuwe kennis, procedures en systemen eigen moeten maken. En steeds weer moeten wennen aan nieuwe collega's en leidinggevenden. Hoe zorg je daarbij voor zo min mogelijk weerstand en verandermoeheid? Door het gesprek aan te gaan over waar het echt om gaat. Medewerkers worden uitgedaagd om zelf en met elkaar aan de slag te gaan. Ons uitgebalanceerde programma met teambijeenkomsten en stimulerende app geeft in tien weken tijd vaart en energie om te verbeteren.

Teams die goed presteren zijn zelfbewust en kunnen flexibel inspelen op veranderingen. Reflectie is daarbij een wezenlijk onderdeel. Ben je zelf goed bezig? Is je team op de juiste manier aan de slag? Goed Bezig verheldert wat er onder de oppervlakte leeft en maakt de weg vrij om met het team in actie te komen.

Zo werkt ons programma

Goed Bezig geeft inzicht in wat er in het team speelt en verhoogt het probleemoplossend vermogen. Elk team doorloopt het programma in tien weken.

Samen groeien en ontwikkelen

Meer weten?

Wil je vrijblijvend van gedachten wisselen over dit programma binnen jouw organisatie? Bel of mail voor het maken van een afspraak met Lianne Stolwerk via lianne.stolwerk@arbounie.nl of 06 52502094. Of bel met onze klantenservice voor meer informatie via (088) 27 26 100.


Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee