Specifieke vragen

Hoe kan ik het beste mijn team informeren?

Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het tijdig informeren van je team over aanstaande teambijeenkomsten en/of het wijzigen daarvan. Zorg dus dat iedereen via jullie agendasysteem is uitgenodigd voor bijeenkomsten en dat deze in de app juist zijn aangegeven.

Ik wil een teambijeenkomst verplaatsen. Kan dat?

Het is helaas niet mogelijk om teambijeenkomsten te verplaatsen. Bij noodgevallen is de projectleider van je organisatie je eerste aanspreekpunt en zoekt hij of zij met Arbo Unie naar een goede oplossing.

Vragen voor deelnemers

Klik hier om naar de FAQ’s voor deelnemers te gaan.

Hoe werkt het als ik deelneem met Goed Bezig in meerdere teams?

Het kan zijn dat je het programma als teamlid en als leidinggevende volgt. Met meerdere teams tegelijk het programma doorloopt, dat kan heel eenvoudig in de app. Het dagboekgedeelte vul je elke werkdag eenmaal in. De teamopdrachten op tabblad team, doe je voor elk team apart. Boven tabblad team vink je aan welk team je wil bekijken of invullen.

Hoe zit het met vertrouwelijkheid?

Je hebt als leidinggevende dezelfde app-functionaliteiten als andere deelenemers in het team, behalve de knop "bijeenkomst is afgerond". Het dagboek gedeelte van de app is enkel voor jou zichtbaar. In verband met de vertrouwelijkheid kun jij net als andere teamleden en de Goed Bezig consultant alleen geanonimiseerd uitslagen van teamopdrachten zien zodra voldoende teamleden deze hebben ingevuld.

Header Goed Bezig 224

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee