Vragen over het gebruik van de app

Hoe vul ik het dagboek in?

Je vult het dagboek in door in de app in het menu bovenin te klikken op het tabblad ‘dagboek’. Selecteer de juiste datum waarvoor je je dagboek wil invullen en doorloop de schermen. Door in het menu te klikken op ‘mijn energieoverzicht’ kun je je resultaten van je dagboek tot nu toe zien.

In de eerste bijeenkomst met jullie team wordt/is daarnaast een projectondersteuner van jullie bedrijf benoemd. Mocht je meer vragen hebben over het invullen van de app kun je ook bij hem/haar terecht.

Hoe vul ik de teamstellingen of opdrachten in?

Je vult de opdracht die je met je team doet in door te klikken op het tabblad 'team'. Je ziet nu een soort metrolijn met opdrachten. Klik op een opdracht, bijvoorbeeld teamstellingen, om deze in te vullen. In deze zelfde metrolijn kun je ook de uitkomst van opdrachten zien zodra deze beschikbaar zijn.

In de eerste bijeenkomst met jullie team wordt/is daarnaast een projectondersteuner van jullie bedrijf benoemd. Mocht je meer vragen hebben over het invullen van de app kun je ook bij hem/haar terecht.

Ik heb geen smartphone met internetverbinding tot mijn beschikking, kan ik Goed Bezig ook op de computer invullen?

Heb je (tijdelijk) geen smartphone ter beschikking dan kun je gebruikmaken van Goed Bezig in een internetbrowser op een tablet of computer. Deze webversie van Goed Bezig heeft iets minder functionaliteiten, maar is goed bruikbaar.
Ga naar goedbezig.arbounie.nl en log in.

Ik heb feedback over de app

We vinden feedback waardevol. Klik in de app op menu en dan op ‘feedback geven’ en geef hier je reactie. Alvast bedankt hiervoor. Je kunt ook een e-mail sturen naar goedbezig-support@arbounie.nl.

Bij wie kan ik terecht voor meer uitleg over de app?

In de eerste bijeenkomst met jullie team wordt/is een projectondersteuner van jullie bedrijf benoemd. Heb je vragen over het invullen van de app kun je bij hem/haar ook terecht.

Header Goed Bezig 224

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee