Vragen voor de start

Wat is het programma Goed Bezig?

Goed Bezig geeft inzicht in wat er in jouw team speelt en verhoogt het probleemoplossend vermogen. Samen met jouw team doorloop je het programma in tien weken. Zo werkt het op hoofdlijnen:

Hoe zit het met privacy en vertrouwelijkheid?

Bij Arbo Unie vinden we het belangrijk om zorgvuldig met jouw data om te gaan. Zo is dit bij Goed Bezig geregeld:

Wat levert Goed Bezig op?

Teams die goed presteren zijn zelfbewust en kunnen flexibel inspelen op veranderingen. Reflectie is daarbij een wezenlijk onderdeel. Ben je zelf goed bezig? Is je team op de juiste manier aan de slag? Goed Bezig verheldert wat er onder de oppervlakte leeft en maakt de weg vrij om met het team in actie te komen. Concreet zorgt Goed Bezig dus dat je samen groeit en ontwikkelt:

Voor wie is Goed Bezig bedoeld?

Goed Bezig is bedoeld voor alle teams die structureel samenwerken en hun prestaties willen verhogen. Teams die goed presteren zijn zelfbewust en spelen flexibel in op veranderingen. Reflectie is daarbij een wezenlijk onderdeel. Ben je zelf goed bezig? Is je team op de juiste manier aan de slag? Goed Bezig verheldert wat er onder de oppervlakte leeft en maakt de weg vrij om met het team in actie te komen.

Hoeveel tijd kost het programma?

Het gehele programma duurt 10 weken. Tijdens die periode ga je zelf elke dag aan de slag in de app, krijg je (team)opdrachten en zijn er vier teambijeenkomsten.

Wie levert dit product?

Goed Bezig is een product van Arbo Unie, in samenwerking met dochteronderneming Fysergo.

Waar kan ik meer informatie vinden over het programma?

In de eerste bijeenkomst met jullie team staan we uitgebreid stil bij de programmaopzet en is er ruimte tot het stellen van vragen. Voor algemene informatie over het programma kun je terecht bij de projectleider en/of ondersteuner van Goed Bezig binnen jouw organisatie en op onze website.

Header Goed Bezig 224

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee