Bijeenkomst Mentale Veerkracht in de praktijk

De arbeidsmarkt van nu vraagt om werknemers die zelfredzaam zijn, mee kunnen bewegen en daarbij hun eigen grenzen bewaken. Want hoe groter de mentale veerkracht, hoe makkelijker ze om kunnen gaan met veranderingen en hoe beter de prestaties. Dat betekent dat investeren in mentale veerkracht loont!
Wanneer 04 juni 2015 14:00 - 16:15
Waar Hotel Van der Valk
Atalanta 10 Wolvega
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal, iCal

Kom naar de bijeenkomst Mentale Veerkracht in de praktijk op donderdag 4 juni. Tijdens deze middag laten we je zien op welke manieren je mentale veerkracht positief kunt beïnvloeden. En wat dat oplevert. Tijdens een workshop staat de versterking van de mentale veerkracht van medewerkers centraal. Hoe pak je dat aan? Je krijgt tips en adviezen waarmee je direct aan de slag kunt.

Tijdstip

Je bent van harte welkom vanaf 13.30 uur. De bijeenkomst start om 14.00 uur en eindigt om 16.15 uur. Aansluitend is er een netwerkborrel.

Een introducé uit je eigen netwerk is ook welkom.

Aanmelden

Ben je nieuwsgierig en wil je deelnemen? Stuur dan direct een e-mail aan klantenservicenoordnederland@arbounie.nl. Vermeld daarin de datum van de bijeenkomst, je naam en het bedrijf waarvoor je werkzaam bent en eventueel naam en e-mailadres van je introducé.

Uiterlijk een week voor aanvang ontvang je de definitieve bevestiging met het volledige programma.

 

Deze bijeenkomst bieden wij je geheel kosteloos aan.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee