Klantenbijeenkomst Maak werk van verandering

Op dinsdag 25 oktober organiseren wij een klantenbijeenkomst over het thema ‘Maak werk van verandering’ in Amsterdam in het congrescentrum van de Amsterdam ArenA.
Wanneer 25 oktober 2016 14:00 - 18:00
Waar Arena Amsterdam
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal, iCal

Hoe zorg je ervoor dat iedereen gemotiveerd - en daarmee vaak ook gezond en productief - blijft als het werk voortdurend verandert? Wat zijn succesfactoren en welke invloed heb je daarop? Hoe ga je daar op een goede manier mee om?

Spreker Thijs Homan

Als spreker geeft Hoogleraar Change and Implementation Thijs Homan een prikkelende sessie over omgaan met veranderingen. Veel organisaties staan tegenwoordig voor vraagstukken zoals zelfsturing, nieuwe vormen van performance management en flexibele arbeidsrelaties. Kenmerkend voor de huidige maatschappij is dat verandering een constante factor is. Hoe houd je daar dan rekening mee? Thijs Homan biedt inspiratie en handvatten die je verder kunnen helpen bij deze vraagstukken.

Interactieve workshop ‘Organisatieveranderingen in de praktijk’

Aansluitend neem je deel aan een interactieve workshop onder begeleiding van Thijs Homan. Via stellingen gaan we in gesprek met elkaar over het omgaan met organisatieveranderingen in de praktijk. Zo kun je ervaringen uitwisselen en met elkaar sparren over dit interessante vraagstuk.

Programma

13.30 – 14.00 uur Ontvangst                   
14.00 – 14.15 uur Welkomstwoord            
14.15 – 15.30 uur Spreker Thijs Homan      
15.45 – 16.45 uur Interactieve workshop 'Over de streep als' 
16.30 – 17.00 uur Wrap-up en afsluiter     
17.00 – 18.00 uur Netwerkborrel              

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd om deze bijeenkomst bij te wonen? Een introducé uit je eigen netwerk is ook van harte welkom. Meld je aan bij , sr. Adviseur Externe Communicatie.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee