Klantbijeenkomst Subsidies Duurzame Inzetbaarheid in het onderwijs

De langste tijd van je leven ben je aan het werk. Daarom is het belangrijk dat je optimaal je werk kunt doen op een veilige, gezonde en productieve manier. Het is goed om te zien dat veel organisaties het thema ‘Duurzame Inzetbaarheid’ op de agenda hebben staan. Om Duurzame Inzetbaarheid binnen het onderwijs te stimuleren zijn er diverse subsidiemogelijkheden (VOION, Zestor en ESF).
Wanneer 22 september 2016 12:00 - 14:00
Waar Arbo Unie “De Enk”
Tivolilaan 205 Arnhem
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal, iCal

Hoe kun je het beste gebruikmaken van deze subsidiemogelijkheden? Tijdens onze bijeenkomst gaan we in op welke kansen er zijn. Ook vertellen we hoe andere onderwijsinstellingen al subsidies benutten.

** Om 12.00 uur serveren wij broodjes, soep, koffie en thee. Vanaf 12.30 uur start de bijeenkomst met twee interessante workshops.**

Sprekers
Wij zijn er trots op dat onze collega’s Ad van Genuchten en Erik Voetman van onze dochteronderneming Fysergo hun kennis en ervaringen met jullie willen delen. Zij nemen je mee in de diverse subsidiemogelijkheden, vertellen over projecten in het onderwijs en laten je middels twee workshops Duurzame Inzetbaarheid zelf beleven.

Workshop 1: Vital(in)tijd 
Ervaar met het ‘ouderdomssimulatiepak’ van Fysergo wat ouder worden met je doet. Test je eigen huidige vitaliteitsleeftijd en deel met de andere deelnemers Duurzame Inzetbaarheidstips.   

Ad van Genuchten, Consultant Duurzame Inzetbaarheid, Fysergo.

------------------------------------------------------------------------------

Workshop 2: Daar krijg ik energie van 
Maak een vitaliteitsreis en ontdek waar je energie van krijgt en wat je energie kost. Aan het einde van de workshop heb je concreet enkele tips en items waar je meteen mee aan de slag kan.

Erik Voetman, Consultant Duurzame Inzetbaarheid, Fysergo


Direct aanmelden

Meld je snel aan voor deze kosteloze bijeenkomst. Een introducé uit je eigen netwerk is ook van harte welkom. Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Voor vragen kun je contact opnemen met Ina Marsman, Regiomanager Arbo Unie, telefoonnummer 06 5250 0941.

Graag tot ziens op donderdag 22 september in Arnhem.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee