Klantbijeenkomst Maak werk van verandering

Op donderdag 15 september organiseren wij een klantenbijeenkomst over het thema ‘Maak werk van verandering’ in Groningen.
Wanneer 15 september 2016 14:00 - 18:00
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal, iCal

Veel organisaties zijn in verandering. Meer zelfsturing. Nieuwe vormen van performance management. Flexibele arbeidsrelaties. Kenmerkend is: verandering lijkt een constante factor waar we rekening mee moeten houden. En dat heeft een behoorlijke impact op leidinggevenden en medewerkers. Organisatieveranderingen vragen veel flexibiliteit van alle medewerkers.

Hoe zorg je ervoor dat iedereen gemotiveerd - en daarmee vaak ook gezond en productief - blijft als het werk voortdurend verandert? Wat zijn succesfactoren en welke invloed heb je daarop? Hoe ga je daar op een goede manier mee om?

Programma

Tijdens deze middag gaan we in op hoe je het beste met veranderingen in organisaties kan omgaan. Zo kunnen we onze kennis delen en sparren met vakgenoten ter inspiratie.

13.30 – 14.00 uur Ontvangst                   
14.00 – 14.15 uur Welkomstwoord            
14.15 – 15.15 uur Spreker Thijs Homan      
15.30 – 16.30 uur Interactieve workshop 'Over de streep als' 
16.30 – 17.00 uur Wrap-up en afsluiter     
17.00 – 18.00 uur Netwerkborrel              

We zijn er trots op dat spreker Thijs Homan, Hoogleraar Change and Implementation bij de Open Universiteit Nederland en zelfstandig organisatieadviseur, een interessante sessie geeft over omgaan met veranderingen. Hij biedt inspiratie en handvatten over dit thema.

Interactieve workshop

Onder begeleiding van Thijs Homan en Anita Koops, sr. Arbeids- en Organisatiedeskundige, Arbo Unie gaan we via stellingen in gesprek met elkaar over het omgaan met organisatieveranderingen in de praktijk. Zo kun je ervaringen uitwisselen en met elkaar sparren over dit interessante thema.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd om deze bijeenkomst bij te wonen? Een introducé uit je eigen netwerk is ook van harte welkom. Meld je aan bij , sr. Adviseur Externe Communicatie.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee